Ο μουσικός και ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ αναφέρθηκε και στο χαμό που έχει προκαλέσει η σειρά του Μάρκου Σεφερλή στην οποία συμπρωταγωνιστεί, το Super Mammy.

Για την  απώλεια της μητέρας του

“Ταλαιπωρήθηκε. Ένας φίλος μου, μου είπε “Επέλεξε να σε απαλλάξει”. Εμένα μ’ αρέσει να κρατάω την ουσία, επειδή έχουμε την τάση σε αυτά τα δυσάρεστα να λέμε “Ωχ άστο τώρα, αργότερα θα το δω”, εγώ κατάλαβα ότι αυτό είναι αναπόφεκτο, είναι η φυσική εξέλιξη. Στο τέλος το είχα συνειδητοποιήσει, ήταν σε μία κατάσταση που την ξέρεις. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, όχι να μας επηρεάζει. Όσο το δουλεύεις, τόσο καλύτερα το αντιμετωπίζεις”.

Αμέσως μετά, πρόσθεσε για τη σχέση τους: “Η μητέρα μου, μου είχε τρομερή αδυναμία, αλλά ταυτόχρονα με άφηνε να κάνω ό,τι θέλω. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια στις επιθυμίες μου. Ούτε επαγγελματικά”.

Δημήτρης Σταρόβας για το “Super Mammy”

Ο ηθοποιός σχολίασε την σειρά στην οποία παίζει λέγοντας: “Είναι αγγλικό format, εμένα μ’ αρέσει το αγγλικό χιούμορ, τροποποιήθηκε για να έρθει στο χιούμορ το ελληνικό. Δεν έχω να πω κάτι για τις αντιδράσεις, είναι μία μεταφορά ενός ξένου προγράμματος. Άκουσα εκεί διάφορα, περί παλιού χιούμορ, ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022.

Είμαστε σε μία εποχή, εγώ αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι, όσο και να θέλεις να αδιαφορήσεις… Έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο, απολογούμαστε πλέον και για την αναπνοή μας, ο κόσμος είναι φοβισμένος. Λες και δεν έχουμε προβλήματα, ζούμε το απόλυτο τίποτα, και το αναπαράγουμε κιόλας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αρχίζει και μου τη δίνει αυτή ιστορία, από το ένα άκρο, και τα θετικά πράγματα που γίνονται προς το #Metoo, που καλά έγινε. Επειδή ακριβώς δεν έχουμε μέτρο, φτάνουμε στο άλλο άκρο, φτάνουμε να ενοχοποιούμε και το φλερτ. Εγώ ζω bullying, από τη γυναίκα μου, απ’ όλους. Μου λένε “Μην το πεις αυτό, δεν είναι σωστό”.

Λέμε ότι θα μας κατηγορήσουμε, δίνουμε τόση βάση στα social, στους haters. To 90% των ραδιοφωνικών εκπομπών ασχολούνται με τα σχόλια των ακροατών. Είναι δυνατόν να ακούω επί δύο ώρες δύο έγκριτους δημοσιογράφους να λένε τι είπε ο ένας και ο άλλος; Ντάξει ρε παιδιά, έλεος. Δεν έχεις θεματολογία δική σου; Δίνουμε πολύ βάρος στο τι έγραψε ο ένας και ο άλλος, φτάνει”.