Ο Σασμός μπορεί να επανέρχεται από τον Σεπτέμβριο αλλά τα γεγονότα τρέχουν στην δραματική καθημερινή σειρά του ALPHA.

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου Θα δούμε την κηδεία του Άγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μια ακόμα φορά να Θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τουs Βρουλάκηδεs επιλέγει ο Παύλοs. ο ξάδελφοs του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια. Μόλιs πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τουs. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλοs τουs εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώs έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμωs μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο Θρήνο.

Ο Παύλοs δηλώνει από την αρχή με τη στάση του τιs προθέσειs του. Αυτό που θέλει, είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τουs έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδεs.

Ωστόσο υπάρχει ένα ακόνα spoiler που έδωσε ο Τάσος Νούσιας, ο τηλεοπτικός «Στεφανής» μέσα από συνέντευξή του. Όπως είπε, έρχεται για κάποια επεισόδια ως flash back για να κάνει μία καινούργια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε, το Rest in peace στη σειρά Σασμός, έχει πάει… περίπατο και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

Ο σπουδαίος ηθοποιός είπε πως η ιστορία ανοίγεται διαρκώς, δυστυχώς όχι προς θετικές κατευθύνσεις καθώς κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών ενώ συμπλήρωσε ότι ακόμα και οι καλοί, έρχονται να κάνουν ανατροπές αφού ο καθένας κουβαλάει τα βάρη του, τα σκοτάδια του.