Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο Δημοσθένης στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, δεν έχει βρεθεί στη Μάνη τυχαία. Τα σχέδια του είναι βρώμικα και μαζί του θα παρασύρει αρκετό κόσμο. Τα χέρια του θα βαφτούν με αίμα και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι δραματικές.

Ο Δημοσθένης έχει σκοπό να βγάλει από τη μέση όσους μπαίνουν εμπόδια στα σχέδιά του. Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος, ο συμβολαιογράφος του κυκλώματος που τρέμει τον Δημοσθένη γιατί αντιλαμβάνεται πόσο σκληρός άνθρωπος είναι. Ξέρει καλά πως ο Καπερνάρος δε συγχωρεί λάθη. Απλά τα τιμωρεί. Λόγω του ότι ο Κωνσταντίνος είναι αυτός που έφερε σε πέρας πολλές περιπτώσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως περίμενε, προκαλεί το μένος του Δημοσθένη.

Όμως ο αδίστακτος άντρας βάζει στο στόχαστρο και την Ισμήνη, η οποία μπορεί αρχικά να μην γνωρίζει τίποτα για τις σκοτεινές δουλειές του άντρα της αλλά ο Δημοσθένης θα φροντίσει να ενημερωθεί!

Οι παράνομες δραστηριότητες στη Γη της Ελιάς θα βγουν στο φως και ο θάνατος του Δημήτρη θα είναι αυτός που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις! Όμως ο Καπερνάρος προειδοποιεί όπως ο ίδιος ξέρει τον Κωνσταντίνο πως αν αποφασίσει να του γυρίσει την πλάτη θα πληρώσει με αίμα την απιστία του.

Μάλιστα, κι αφού τίποτα δεν τον σταματά, τον εκβιάζει με την Ισμήνη και τη ζωή της και τότε είναι που αρχίζουν τα δεινά για τον συμβολαιογράφο που αρνείται να πιστέψει ότι η Ισμήμη θα χάσει τη ζωή της εξαιτίας του.

 

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Ιάκωβος-Σε αυτή τη σειρά θα τον δούμε

Ο  «Ιάκωβος» αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και άφησε την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) μόνη και μάλιστα στη φυλακή! Οπωs θα δούμε στη νέα σεζόν, μόλιs ο αστυνόμοs Κουράκοs συλλάβει την ΑΘηνά, αναλαμβάνει να μεταφέρει την υπόθεση στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος ανακρίνει την Αθηνά σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από την αστυνομία. Στη συνέχεια η ΑΘηνά περνάει την πόρτα του εισαγγελέα, όπου μετά από λίγο και με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η ΑΘηνά κρίνεται προφυλακιστέα μέχρι τη διεξαγωγή τηs δίκηs τηs. Στο μεταξύ οι φόβοι τηs Μαρίαs και το κακό όνειρο που είχε δει βγαίνουν αληθινά.

Ο Στέφανος Κυριακίδης, ο Ιάκωβος από τη Γη της Ελιάς, αποχώρησε προκειμένου να πάει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 οι Παγιδευμένοι και όχι στο Κόκκινο Ποτάμι που ίσως περίμεναν πολλοί.