Νίκησαν οι επαναλήψεις στην τηλεόραση! Το Νο 1 σε τηλεθέαση πρόγραμμα φέτος το καλοκαίρι μετά βίας ξεπερνά το μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, κάτι δηλαδή που συμβαίνει πάντα τέτοια εποχή. ‘Οπως συνήθως τους θερινούς μήνες, οι πρωτιές ανήκουν σε παλιές ελληνικές σειρές που παίζονται σε επανάληψη και βλέπoνται ευχάριστα ακόμα και σήμερα. Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA τερμάτισε πρώτο στο σύνολο του κοινού με 19% και 598.000 πιστούς τηλεθεατές, που συνεχίζουν να το αγαπούν όπως ακριβώς έκαναν και στην πρώτη του σεζόν.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου το «Ευτυχισμένοι μαζί» ανέβασε το MEGA στο 15,7% και το είδαν 504.000 τηλεθεατές. Την ίδια μέρα τα «Μαύρα μεσάνυχτα» του MEGA άγγιξαν το 14,9% με 474.000 φανατικούς θεατές. Την Τετάρτη 13 Ιουλίου το πολυπαιγμένο και πάντα επιτυχημένο «Το σόι σου» χάρισε στην τηλεόραση του ALPHA ένα ωραιότατο 14,4%, με 352.000 άτομα να μη χάνουν λεπτό από το επεισόδιο. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου το «Είσαι το ταίρι μου» έδωσε στο MEGA 15,5% και το χάρηκαν 416.000 τηλεθεατές.

 

MEGA: Πρεμιέρα με Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη

Πάντα πρωτοπόρο και ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστέs του, το MEGA έχει ήδη «σηκώσει τα μανίκια» και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023. Στιs 22 του μήνα λοιπόν, την πρώτη καλημέρα θα πουν ξανά μετά από ενάμιση μήνα, ο Ιορδάνηs Χασαπόπουλοs και η Ανθή Βούλγαρη, φέρνοντας μαζί τουs όλα τα νέα τηs ημέραs και τηs επικαιρότηταs. Λίγεs ώρεs αργότερα, το απόγευμα Θα κάνει πρεμιέρα και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News» που επίσηs ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε.

Το ΜΕGΑ όμωs δεν Θα είναι το κανάλι που Θα ξεκινήσει πρώτο μόνο την ενημέρωση. Λέγεται πως τις πρώτες ημέρε του Σεπτέμβρη Θα ενταχθούν στο πρόγραμμά του και οι σειρέs μυθοπλασίαs του καναλιού. Το ποδαρικό θα κάνει « Η γη τηs ελιάς», ενώ διαδοχικά θα ακολουθήσουν και τα «Μαέστρο», «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», «Μαύρο Ρόδο», «Άγιος Παΐσιος», «Κάμπινγκ» και το «Milky Way».