Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star, το Masterchef 7, ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου και όλοι είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα… σοδειά μαγείρων που θα προσπαθήσουν να μας μεταφέρουν τη νοστιμιά και τη φαντασία μέσα από την… οθόνη!

Ωστόσο, δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία όλοι όσοι κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο του Έλληνα… νικητή! Και βέβαια δεν αναφέρουμε τα 50.000 ευρώ που από μόνα τους είναι νίκη, αλλά οι πόρτες που πολλοί περίμεναν να ανοίξουν κερδίζοντας τους τίτλους.

Δε μιλάμε βέβαια για τον Άκη Πετρετζίκη που κατάφερε να ανέβει πολύ ψηλά όχι μόνο στο κομμάτι της μαγειρικής αλλά τόσο της τηλεόρασης όσο και στον τομέα της εστίασης.

Αλλά ακόμα και η Μαργαρίτα, που πραγματικά ήταν τόσο αγαπητή, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα τουλάχιστον να κάνει το λεγόμενο «μπαμ» σαν παρουσία σε ό,τι αφορά την τηλεόραση. Ωστόσο η δημοφιλέστατη μαγείρισσα εργάζεται και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο χώρο της γαστρονομίας.

Πάντως, ο νικητής του περσινού διαγωνισμού, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, δεν έχει καταφέρει, έξι μήνες μετά τη νίκη του, να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση εκτός από το γεγονός ότι παρουσιάζει τη στήλη μαγειρικής στο Breakfast@Star.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει κάτι επιπλέον αφού στην τηλεόραση είναι ο… Άκης Πετρετζίκης!

Στην ερώτηση τι έκανε τα 50.000 ευρώ ο Πάνος απάντησε: «Όπως τα πήρα, έτσι τα έδωσα στη μάνα μου που έχει έναν λογαριασμό στον οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Τα έχω αφήσει εκεί, γιατί σίγουρα έχω κάποια πλάνα για το μέλλον που θέλω να γίνουν» ενώ για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει δική του εκπομπή είπε: «Θα το δοκίμαζα σίγουρα αλλά θα ήταν λίγο τρομακτικό νομίζω. Όσο υπάρχει ο Άκης (Πετρετζίκης), δεν αξίζει. Δεν τον χτυπάς με τίποτα, είναι ο πρώτος σε αυτό που κάνει».

Masterchef: Δείτε τι είπε ο προηγούμενος νικητής για τον Άκη Πετρετζίκη