Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μας συστήθηκε με δυναμικό τρόπο μέσω του Alpha ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα πλέον στον χώρο της μυθοπλασίας.

Η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σημειώνοντας καλά νούμερα στην τηλεθέαση με τα επόμενα επεισόδια τα οποία θα προβληθούν από τις 19 Ιανουαρίου έπειτα να αναμένονται με αγωνία. Ο Γιάννης Στάνκογλου με τον Βασίλη Μπισπίκη έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο με τις ερμηνείες των ηθοποιών να ξεχωρίζουν μαζί με το πολύπλοκο σενάριο.

Ο Alpha λοιπόν, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, σκέφτεται να ανανεώσει ήδη τη σειρά και για δεύτερη σεζόν όπως έπραξε ήδη πέρσι με τον Σασμό αλλά και είναι πολύ κοντά να κάνει με τον Παράδεισο των κυριών φέτος. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» παίρνει και αυτή λοιπόν σειρά για τις ανανεώσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον παραγωγό της σειράς, Διονύση Παναγιωτάκη, για τη δημιουργία δεύτερου κύκλου.

Προς το παρόν δε υπάρχει ούτε κάποια τελική απόφαση ούτε κάποια συμφωνία. Όμως και οι δύο πλευρές θεωρούν πως υπάρχει αρκετό υλικό στη σειρά ώστε να εξελιχτεί κι άλλο η ιστορία στη δεκαετία του 80. Επιπλέον και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς, Στάνκογλου και Μπισμπίκης εμφανίζονται θετικοί στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτό θέλει να παρουσιάσει ο Λιανός μετά το παιχνίδι

Survivor διαρροή 8/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό το reality αναλαμβάνει στον ALPHA