Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αναδείχθηκε MasterChef της χρονιάς!

Οι τρεις σεφ και κριτές, καλωσόρισαν τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις τελευταίες μαγειρικές δοκιμασίες, πριν ο ένας από αυτούς φτάσει στο μεγάλο έπαθλο.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, σωσίας όπως έλεγαν με τον Άκη Πετρετζίκη εκτός από την ομοιότητα είχε και τη… χάρη και ήταν αυτός που σήκωσε την «κούπα» αφού επικράτησε στον μεγάλο τελικό του reality της Καλλιόπης Μπεζαντέ. Ο Παναγιώτης εκτός από τον τίτλο κέρδισε βέβαια και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

«Ήταν ένα όνειρο το οποίο εκπληρώθηκε. Όταν μπήκαμε μέσα φαινόταν μακρινό όνειρο. Χαίρομαι πολύ που κέρδισα. Δεν έχω λόγια να το εκφράσω. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα» είπε ο ίδιος λίγο μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 58 βαθμούς στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star αφήνοντας τη συμπαίκτρια του πίσω με 53 βαθμούς και έγινε έτσι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Ο Παναγιώτης είχε δηλώσει πως αν και συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις, η είσοδος του στον διαγωνισμό θα ήταν μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία. Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit. Ελπίζει κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Είχε υποστηρίξει πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις, που τον περίμεναν, παραμένοντας ταπεινός και ψύχραιμος και πάντα προσηλωμένος στο στόχο του.

Masterchef: Αποχωρεί ο Κοντιζάς;

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ωστόσο, υπήρξε ένα είδος… σαματά! Οι τρεις κριτές ετοιμάστηκαν για να υποδεχθούν τους δυο φιναλίστ αλλά ο Λεώ είχε διάθεση για αποκαλύψεις και, μάλιστα, σε ζωντανή μετάδοση.

Συγκεκριμένα, κάνοντας μία ανακεφαλαίωση και αποχαιρετώντας ουσιαστικά τον έκτο κύκλο του παιχνιδιού στο Star, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έριξε «βόμβα» για το μέλλον του Σωτήρη Κοντιζά στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά «και να μάθουμε αν αληθεύει ότι μπορεί του χρόνου ο Σωτήρης να μην είναι μαζί μας». Οι κριτές άρχισα να γελούν και αγκαλιάστηκαν, χωρίς να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν κάτι.