Ο Βαγγέλης Περρής, μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤΙ, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΡΕΝ για να ετοιμάσει μία νέα, σατιρική εκπομπή με τίτλο «Λάβα».

Η επικαιρότητα ζεματάει τόσο πολύ, που λίγοι τολμούν να την αγγίξουν. Απουσιάζουν οι βαθιές αναλύσεις, οι τολμηρές προτάσεις και οι γενναίες δράσεις. Εκείνος μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη και τον Χρήστο Χριστόπουλο αναλαμβάνουν να γράψουν τα κείμενα.

Λάβα η νέα εκπομπή του Βαγγέλη Περρή!

Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε κάθε γωνιά όπου η επικαιρότητα βγάζει σπίθες, γιο να δημιουργήσει ένα δισεβδομαδιαίο ντοκιμαντέρ, που Θα εκφωνεί ο Νίκος Ψαρράς με τη βαθιά φωνή του. Επιπλέον, στο πλευρό των σχολιαστών και συγγραφέων Θα βρίσκονται ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης και μία πλειάδα υπέροχων ηθοποιών: Σταυρούλα-Μελισσάνθη Κράτα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και η Ελενα Κρεμλίδου.

Στο OPEN η Ίνα Ταράντου

Η Ίνα Ταράντου, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Η ζωή αλλιώς» στην ΕΡΤ 1, αποφάσισε να βάλει πλώρη για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες και δη στο ΟΡΕΝ. Πρόσφατα, μάλιστα, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας την καλωσορίζει στο δυναμικό του: «Το ΟΡΕΝ, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζει στο δυναμικό τον την Ίνα Ταράντου. Μία “αεικίνητη” δημοσιογράφο με πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία σε διαφορετικά είδη τηλεοπτικών προγραμμάτων και σήμα κατατεθέν τη μοναδική αμεσότητα και την ανθρωποκεντρική οπτική με την οποία προσεγγίζει πάντα τα Θέματά της. Με ζεστασιά και διεισδυτικό, ειλικρινές ενδιαφέρον, αφουγκράζεται τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους, χτίζοντας εικόνες με έμφαση στο συναίσθημα.

Η ‘Ινα Ταράντου, με την αγάπη της για την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, την αστείρευτη διάθεση να δοκιμάζει, να αναζητά και να γνωρίζει συνεχώς καινούριες εμπειρίες, έρχεται στο ΟΡΕΝ, να τις μοιραστεί μαζί μας, ενισχύοντας το νέο πρόγραμμα τον σταθμού». Να σημειωθεί ότι η νέα εκπομπή της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας προορίζεται για την καθημερινή, απογευματινή ζώνη, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μάριον Μιχελιδάκη.