Η Ίνα Ταράντου, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Η ζωή αλλιώς» στην ΕΡΤ 1, αποφάσισε να βάλει πλώρη για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες και δη στο ΟΡΕΝ. Πρόσφατα, μάλιστα, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας την καλωσορίζει στο δυναμικό του: «Το ΟΡΕΝ, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζει στο δυναμικό τον την Ίνα Ταράντου. Μία “αεικίνητη” δημοσιογράφο με πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία σε διαφορετικά είδη τηλεοπτικών προγραμμάτων και σήμα κατατεθέν τη μοναδική αμεσότητα και την ανθρωποκεντρική οπτική με την οποία προσεγγίζει πάντα τα Θέματά της. Με ζεστασιά και διεισδυτικό, ειλικρινές ενδιαφέρον, αφουγκράζεται τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους, χτίζοντας εικόνες με έμφαση στο συναίσθημα.

Η ‘Ινα Ταράντου, με την αγάπη της για την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, την αστείρευτη διάθεση να δοκιμάζει, να αναζητά και να γνωρίζει συνεχώς καινούριες εμπειρίες, έρχεται στο ΟΡΕΝ, να τις μοιραστεί μαζί μας, ενισχύοντας το νέο πρόγραμμα τον σταθμού». Να σημειωθεί ότι η νέα εκπομπή της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας προορίζεται για την καθημερινή, απογευματινή ζώνη, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Βαγγέλης Περρής: Στο OPEN ο γνωστός δημοσιογράφος

Στο OPEN ο γνωστός δημοσιογράφος. Στην τελική φάση των υπογραφών μπαίνει η συνεργασία του Open με τον Βαγγέλη Περρή. Οι επαφές ξεκίνησαν στα τέλη Ιουλίου και ήδη οδεύουν σε οριστική συμφωνία. Ο Β. Περρής θα αναλάβει τη γενική επιμέλεια σε νέα σατιρική εβδομαδιαία εκπομπή. Το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βιντεάκια, αλλά και σε καυστικό σχολιασμό αυτών με τη μορφή σκετς. Σύμφωνα με πληροφoρίες, για την παρουσίαση αναζητούνται ηθοποιοί (έχουν πέσει ήδη τα πρώτα ονόματα στο τραπέζι), καθώς θα απαιτούνται και υποκριτικές ικανότητες για τα μίνι σκετς ανάμεσα στα βίντεο.

Το κανάλι του Κορωπίου, που ενεργοποιείται φέτος στη μυθοπλασία με τρεις σειρές (δύο καθημερινές και μία εβδομαδιαία), επιζητά και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο για να ενισχύσει το πρόγραμμά του. Στο πλαίσιο αυτό, το Open «καλεί» τον Βαγγέλη Περρή.

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς