Βαγγέλης Περρής: Στο OPEN ο γνωστός δημοσιογράφος. Στην τελική φάση των υπογραφών μπαίνει η συνεργασία του Open με τον Βαγγέλη Περρή. Οι επαφές ξεκίνησαν στα τέλη Ιουλίου και ήδη οδεύουν σε οριστική συμφωνία. Ο Β. Περρής θα αναλάβει τη γενική επιμέλεια σε νέα σατιρική εβδομαδιαία εκπομπή. Το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βιντεάκια, αλλά και σε καυστικό σχολιασμό αυτών με τη μορφή σκετς. Σύμφωνα με πληροφoρίες, για την παρουσίαση αναζητούνται ηθοποιοί (έχουν πέσει ήδη τα πρώτα ονόματα στο τραπέζι), καθώς θα απαιτούνται και υποκριτικές ικανότητες για τα μίνι σκετς ανάμεσα στα βίντεο.

Το κανάλι του Κορωπίου, που ενεργοποιείται φέτος στη μυθοπλασία με τρεις σειρές (δύο καθημερινές και μία εβδομαδιαία), επιζητά και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο για να ενισχύσει το πρόγραμμά του. Στο πλαίσιο αυτό, το Open «καλεί» τον Βαγγέλη Περρή.

Στο OPEN ο Λευτέρης Λαζάρου;

Και καθημερινή στήλη μαγειρικής περιλαμβάνει η εκπομπή της Ίνας Ταράντου που εντάχθηκε πρόσφατα στο OPEN. Η εκπομπή θα παρουσιάζει εικόνες από όλη την  Ελλάδα, προωθώντας την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, αλλά και τοπικά προϊόντα που θα μαγειρεύονται επιτόπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, για τον ρόλο αυτόν το κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να πει το «ναι». Θα είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός σεφ θα μετέχει οε καθημερινή ζωντανή εκπομπή και μάλιστα στο OPEN, ενώ έως τώρα η τηλεοπτική παρουσία του ήταν από τη θέση του κριτή στο πρώτο «Master Chef» ή του καλεσμένου σε εκπομπές.