Η δραματική σειρά Η Γη της Ελιάς σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου επιστρέφει σύντομα στο πρόγραμμα του MEGA με τον δεύτερο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συναρπαστικές!

Ένας από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσει είναι ο Λυκούργος.
Μία μεγάλη αποκάλυψη περιμένει τον Λυκούργο στα νέα επεισόδια. Ο δικηγόρος διαπιστώνει ότι συναντιέται όλο και πιο συχνά τ0 βράδυ με τον Δημοσθένη και τον παραξενεύει για το τι μπορεί να έχουν να συζητήσουν με τόση μυστικοπάθεια. Έτσι, αποφασίζει να το ψάξει περαιτέρω και όσα ανακαλύπτει για την εγκληματική τους δράση τον κάνουν να χάσει τον ύπνο του. Μάλιστα, ο ίδιος ενημερώνει σχετικά την Ισμήνη και για αυτή την εξέλιξη πληροφορείται ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μοιράζεται την είδηση με τον Δημοσθένη, και εκείνος αναλαμβάνει δράση.

Η Γη της Ελιάς: Ποιος δίνει εντολή απαγωγής της Βασιλικής;

Ο τελευταίος, θέλοντας να διασφαλίσει ότι δεν θα τιναχτεί η… επιχείρηση στον αέρα, δίνει εντολή σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να αρπάξουν τον δικηγόρο και να του κάνουν μία προειδοποιητική συζήτηση, επισημαίνοντας του να σταματήσει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις, προκειμένου να μην πάθουν κακό άτομα που αγαπά. Παρ’ όλα αυτά όμως ο Δημοσθένης δε μένει μόνο σε αυτό. Δίνει εντολή σε άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να απαγάγουν την Βασιλική αλλά χωρίς να τη βλάψουν! Μία εξέλιξη που σκορπά τρόμο στον Φίλιππο, στη Χάιδω, στον Στάθη αλλά και στην Αρετή!

Επιπλέον συχνά πυκνά ο Δημοσθένης  κάνει «μάθημα» στον Στάθη για το πώς να φέρεται στην προσωπική του ζωή, λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να μείνει παντρεμένος με την Αρετή, αφού είναι η μητέρα των παιδιών του, και… να έχει κρυφά ερωμένες, συμπεριφορά την οποία ο Στάθης φυσικά δεν εγκρίνει. Αυτό που τον εξέπληξε όμως δυσάρεστα ήταν όταν έμαθε έκπληκτος ότι ο Δημοσθένης προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά με πολύ άκομψο τρόπο τη νεαρή Άννα… Και στα νέα επεισόδια λοιπόν θα δούμε τον Στάθη να παρακολουθεί κάθε κίνηση του ξάδελφού του και να βλέπει συμπεριφορές που τον προβληματίζουν.