Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης είναι και από σήμερα (2/8) επίσημα στο OPEN. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και έτσι, μετά και τον Δημήτρη Καμπουράκη αλλά και τοβ Νίκο Στραβελάκη που προστέθηκε στο δυναμικό του σταθμού του Κορωπίου, και εκείνος αναλαμβάνει πόστο ενημερωτικό!

Τα τελευταία χρόνια ο δημοσιογράφος παρουσίαζε ενημερωτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα ενώ ο ίδιος ήταν και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων. Η θητεία του επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μετρούσε 25 χρόνια στα οποία είχε συνεργαστεί όχι μόνο ως παρουσιαστής αλλά και ως ρεπόρτερ.

Παναγιώτης Στάθης: Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του OPEN

 

Το ΟΡΕΝ καλωσορίζει στη δημοσιογραφική του ομάδα τον Παναγιώτη Στάθη, διακεκριμένο επαγγελματία με πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή. Η εγκυρότητα στην κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων από το 1993 και η ανεξαρτησία των απόψεών του έχουν σφραγίσει αυτή την πορεία.

Θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του ΟΡΕΝ και θα ενισχύει με τη γνώση και την εμπειρία του τα δελτία Ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, ενώ παρενέβαινε με ρεπορτάζ και σχόλια στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Τα προηγούμενα 25 χρόνια συνεργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής με το STAR.

Μακρά ήταν η θητεία του στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στη χώρα (dikastiko.gr).