Η ΕΡΤ 1 εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη νέα εβδομαδιαία, κοινωνική σειρά «Παραλία», βασισμένη στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία οι Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μιχαλάκης και δύο ακόμη γνωστοί πθοποιοί.

Σύμφωνα με το« ΜΥtν», αυτοί είναι ο Νίκος Ψαρράς και ο Νικόλας Παπαγιάννης, οι οποίοι πρόκειται να κρατήσουν ρόλους-έκπληξη στη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης. Μέσα από αυτή, το τηλεοπτικό κοινό Θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει το κοινόβιο των χίπηδων στα Μάταλα της Κρήτης, στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου. Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός, μια ατελείωτη –παγκοσμίου φήμης– παραλία και πολλά κρυμμένα μυστικά και έθιμα του νησιού δημιουργούν ένα πρωτότυπο χαρμάνι. Τα γυρίσματα της σειράς πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ η πρεμιέρα τοποθετείται για τον Ιανουάριο του ’23.

Η Παραλία της ΕΡΤ θα γεμίσει με Άγριες Μέλισσες!

Από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στα Μάταλα και από αγρότισσα χίπισσα; “Οπως όλα δείχνουν, αυτό Θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία Θα έχει κεντρικό ρόλο στη νέα σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ 1. Έτσι, μετά τη Δροσούλα, και ο Νίκος Ψαρράς που πρωταγωνίστησε στη σειρά στο ρόλο του Σταμάτη και υποδυόταν τον πρώην κατεργάρη σύζυγο της Βιολέττας (Θεοφανία Παπαθωμά).