Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συναντάει τη Ζωή! Οι υπεύθυνοι των εταιρειών παραγωγής έχουν στα σκαριά κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις μυθοπλασίας.

Μία από αυτές είναι η μεταφυσική κωμωδία «Ζωή», που προοριζόταν για τον ΣΚΑΪ, αλλά κατέληξε στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤΙ+.

Μάλιστα, η σεναριογράφος της σειράς, Δωροθέα Πασχαλίδου, και οι στενοί συνεργάτες της πρότειναν στη Μαρία Καβογιάννη να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εκείνη φαίνεται να ανταποκρίθηκε θετικά. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ξεκίνησαν οι επαφές και με άλλους ηθοποιούς που Θα βρεθούν στο πλευρό της σε ρόλους-έκπληξη. Μία από αυτούς είναι η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Όσον αφορά την ιστορία, η κεντρική ηρωίδα, ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα, έχει μεταφυσικές εμπειρίες που της αλλάζουν σημαντικά τη ζωή. Η μεταφυσική κωμωδία πρόκειται να υλοποιηθεί και να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤΙ+ μέσα στην ερχόμενη σεζόν, χωρίς να διευκρινίζονται οι χρόνοι, λόγω άλλων υποχρεώσεων των συντελεστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Ευδοκία Ρουμελιώτη πρόκειται να τη δούμε και στη νέα, φιλόδοξη, κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ «ΣτΟργή».

ΣτΟργή: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Κορυφαίοι πρωταγωνιστέs δίνουν τον καλύτερό τουs εαυτό στα γυρίσματα τηs νέαs σειράs του ΣΚΑΪ. Οπωs όλα δείχνουν, η «στΟργή» είναι η σειρά για την οποία θα μιλάνε όλοι την επόμενη σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 που βρίσκεται προ των πυλών, ετοιμάζεται να εφοδιάσει το πρόγραμμά του με σειρέs που Θα πλαισιώνουν κορυφαίοι πρωταγωνιστέs.

Μια από αυτέs είναι η «στΟργή».  Σε πρώτο πλάνο η Μαργαρίτα (Μαρία Ναυπλιώτου) και η ομάδα τηs που αποτελείται από τουs: Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγο Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνο Λάγκο (Παιδοψυχίατροs Δαμιανόs Γαλάνηs), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βοσίλη Μηλιώνη (Μπιλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ). Τα γυρίσματα γίνονται πρωί και βράδυ σε φυσικέs τοποθεσίεs τηs Αθήναs, ενώ τα γυρίσματα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου γίνονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Στις θεραπευτικές συνεδρίεs πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίεs οι: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννηs Παπαζήσηs (Γιάννηs), Βασιλική Τρουφάκον (Ειρήνη), Αναστασία Ποντούση (Αλίκη), Αλέκοs Συσσοβίτηs (Σάκη), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα). Μαρίλια Μητρούση (Αννα), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργήs Τσουρήs (Χρήστοs), Νεφέλη Κουρή (Καίτη). Στο ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της ψυχιάτρου, είναι ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Η σειρά βασίζεται στο τουρκικό «Kirmizi Oda»

Οκτώ διαφορετικοί άνθρωποι που βίωσαν την οργή μέσα από τη Στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή ήταν ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια. Ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στον χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σε έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού.