Ο πρώτος κύκλος της σειράs του ALPHA, Σασμός, ολοκληρώνεται την Τετάρτη με ένα δυνατό επεισόδιο! Ο πολυαναμενόμενοs γάμοs Μαθιού – Βασιλικήs ξεκινά με μουσική και χαμόγελα, όμωs καταλήγει σε τραγωδία…
Τα τελευταία τρία επεισόδια της σειράς είναι πολύ δυνατά και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Θα δούμε το γάμο της Βασιλικής με τον ΜαΘιό, που όμως δεν Θα είναι όπως τον είχαν ονειρευτεί, αφού ο γαμπρός Θα συλληφθεί. Οπότε Θα είναι όπως… τον είχε ονειρευτεί ο Αντώνης.

Επίσης, ο Άγγελος Θα μαχαιρωθεί Θανάσιμα, ενώ Θα έχουμε και μια «ηλεκτρισμένη» συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη ! Ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει τον Μαθιό απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε τη ζωή της Αργυρώς. Πολύ σύντομα, η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε όλο αυτό το διάστημα.

Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους. Ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον “Αγγελο να φύγουν μακριά από όλους και να ζήσουν με ηρεμία. Στο μεταξύ, ο Μανόλης, ύστερα από έναν εφιάλτη, Θα έχει μια μοιραία συνάντηση, που Θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια. Η μέρα του γάμου φτάνει και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η αποκάλυψη ενός ακόμα άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός… Ο Άγγελος πέφτει νεκρός. Λίγο αργότερα, η αστυνομία διακόπτει το γαμήλιο γλέντι και ο Φραγκιαδάκης συλλαμβάνει τον Μαθιό!

Δείτε το trailer της σειράς Σασμός