Την Τετάρτη 6 Ιουλίου ρίχνει αυλαία η δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός ωστόσο δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τη νέα σεζόν με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο της. Στα τελευταία επεισόδια, όμως, της σεζόν πρόκειται να παρακολουθήσουμε εξελίξεις που κόβουν τπν ανάσα. Ανάμεσα σε άλλα, η Αργυρώ ανακαλύπτει πως ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα, ο Μανόλης αποκαλύπτει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος, ενώ ένα άγριο έγκλημα σκορπάει ξανά τη θλίψη σε όλους.

Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού πλησιάζει και όλοι βρίσκονται σε ρυθμό προετοιμασιών. Η Βασιλική με τον Νικηφόρο είναι συγκινημένοι, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί ακόμη να αποβάλει τον τρόμο μήπως ο Μανόλης αλλάξει γνώμη και τελικά καταγγείλει όσα είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή.

Τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταθεί πια εμπόδιο σε αυτό. Όμως ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ο νεαρός βασανίζεται από τύψεις και συνεχίζει να αμφιβάλει για το αν πήρε τη σωστή απόφαση. Από την άλλη η Κλαίρη είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη με την κατάστασή του! Την ίδια ώρα, ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αστέρης θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη της, ενώ νιώθει άσχημα που είναι υποχρεωμένη να κρύψει από την Αργυρώ ποιος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση χαρίζοντάς της τη ζωή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί, μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Η Αργυρώ είναι ένα βήμα πριν μάθει ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη. Ο τελευταίος κάνει τα πάντα προκειμένου να το αποφύγει, αλλά το περίεργο παιχνίδι της μοίρας τον φέρνει αντιμέτωπο με τον μεγαλύτερο φόβο του!

Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!