Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός στη σειρά Σασμός, ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Ετοιμάζονται να παντρευτούν και το γλέντι για τον γαμπρό έχει ήδη αρχίσει. Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη και περιμένει πώs και πώ να ντυθεί νύφη στο πλευρό του μοναδικού άντρα που ερωτεύτηκε στη ζωή τηs. Το ίδιο και ο Μαθιός ετοιμάζει την παραδοσιακή του στολή και τα στιβάνια του για να μπει γαμπρός στην εκκλησία. Ωστόσο ο Μανόληs βασανίζεται από τις τύψειs στη σειρά του ALPHA. Βλέπει όλες αυτέs τις ετοιμασίεs και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι δεν έπραξε σωστά να μην πάει τελικά να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Οι αμφιβολίες του Μανόλη όσο πάνε και γιγαντώνονται και μάλιστα απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Σασμός: Νεκρός ο Άγγελος!

Στο μεταξύ, ένα ακόμα τραγικό γεγονός έρχεται να ταράξει τη μικρή κοινωνία του χωριού και πιο πολύ την οικογένεια Βρουλάκη, που δεν προλαβαίνει να χαρεί και ντύνεται ξανά στα μαύρα και στη Θλίψη. Ο Άγγελοs βρίσκεται νεκρός μέσα στο ιατρείο του. Η οργή τηs Καλλιόπηs ξεσπάει πάνω του. Εκείνος είναι εριστικόs, τηs μιλάει με υπεροψία, μίσος και ειρωνεία. Τα μάτια τηs Καλλιόπηs βγάζουν φωτιέs, δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερα για τα κοπέλια τηs. Γίνεται ύαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία. 0 Άγγελοs πέφτει αιμόφυρτοs στο πάτωμα και χαροπαλεύει, μέχρι να έρθει ο Κώστας και να τον αποτελειώσει. Ο φόνος συνταράσσει τουs παντεs.

Η οικογένειά του και περισσότερο η Άσπα σπαράζει ενώ οι Σταματάκηδες συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου. Φτάνει λοιπόν η ώρα που ο Μαθιός  και η Βασιλική ανεβαίνουν τα σκαλια τηs εκκλησιαs, με τον Νικηφόρο ντυμένο κι αυτόν με την παραδοσιακη κρητικη στολή, για να τουs περάσει τα στέφανα.

Όλα όμως αλλάζουν όταν μέσα στην εκκλησία, την ώρα που η Βασιλική με τον Μαθιό παντρεύονται, μπαίνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει για τον φόνο του Αγγελου και του Στεφανή. Η Καλλιόπη ασπρίζει από τον φόβο τηs ότι όλα τελείωσαν, ο Νικηφόροs τα χάνει και φωνάζει ότι κάποιο λάθοs έχει γίνει. Ο Μαθιόs κοιτάζει τη Βασιλική στα μάτια ανέκφραστοs, ενώ η Βασιλική μόλιs ακούει το όνομα του Στεφανή πέφτει λιποθυμη. Ο γάμος φυσικά διαλύεται και όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο που η αστυνομία έφτασε στον Μαθιό και τον συνέλαβε έτσι βίαια.

Σασμός: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου