Καθώs η αστυνομία περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό όπου κρύβεται ο Καραπάνοs στη σειρά Σασμός, η αγωνία κορυφώνεται για όλουs. Η Βασιλική ρωτά επίμονα τον Μαθιό τι τον βασανίζει, ενώ εκείνοs και η Καλλιόπη κάνουν μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να βρουν λύση. Το όπλο, με το οποίο έχει σκοτώσει ο Μαθιόs τον Στεφανή, βρίσκεται παραχωμένο στον περίβολο του σπιτιού.

Η Αργυρώ ρισκάρει να πάει με τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό, ενώ η Μαρίνα και ο Αγγελος βλέπουν τις ελπίδες για να βρει την υγεία της να λιγοστεύουν. Όλα πια είναι θέμα τύχης. Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου για την υγεία της. ‘Ολοι αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. 0 Μαθιός και ο Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις. Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιό του για να εξοντώσειτο «καρφί», βγάζοντας από τη μέση τον υπαστυνόμο Γεράσιμο Χριστόγιαννη. Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση στη δραματική σειρά του Alpha που Θα τον αφήσει μετέωρο. Τελικά, ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Την ίδια στιγμή, τα νέα των εξετάσεων, προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ, είναι επιτέλους ενθαρρυντικά την ώρα που εκείνη νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο παπα-Μιχάλης, από τη μεριά του, προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που, ωστόσο, θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Όσο η Καλλιόπη δεν Θέλει η περιουσία της να πάει σε χέρια Βρουλάκηδων, άλλο τόσο ο Αστέρης Θέλει να το πουλήσει για να πληρωθούν τα χρέη του μαγαζιού.

Σασμός: Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να μιλήσει!

Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα, που έχει μάθει πια την αλήθεια, να πει στον Καραπάνο ότι είναι ο γιος του. Οι άντρες του Καραπάνου ετοιμάζονται να εκτελέσουν τις εντολές του, στήνοντας καρτέρι. Τα τσιράκια του βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη δολοφονία του αρχιφύ-λακα, αλλά η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα, καθώς επικοινωνεί με τον Καραπάνο, αποκαλύπτοντάς του ότι ο Γεράσιμος είναι ο μονάκριβος γιος του, ο «Μάκης» του. Στο μεταξύ, τα όρια για την Αργυρώ στενεύουν. Εδώ και τώρα πρέπει να γίνει μεταμόσχευση νεφρού. Από τη στιγμή που ο Αστέρης μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης, όλα παίρνουν το δρόμο τους…