Πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός έπεσε θύμα κλοπής αλλά προσπαθεί να το… ξεπεράσει με χιούμορ και πνεύμα που δεν του λείπει καθόλου! Ο λόγος για τη μηχανή του ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής και μάλιστα φρόντισε και  το δημοσιοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Αργύρης Πανταζάρας που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στης μηχανές, χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο μέσο για όλες τους τις μετακινήσεις ενώ πολλές φορές τη χρησιμοποιούσε και σε γυρίσματα σειρών που συμμετέχει.

Μέσα από τις αναρτήσεις του, ο Αργύρης Πανταζάρας κάνει έκκληση προκειμένου η ελληνική αστυνομία να βοηθήσει στο να βρεθεί η μηχανή του.
Ο ηθοποιός που έκανε στις αρχές Μαρτίου την εμφάνισή του στη σειρά του Alpha, εχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τον ρόλο του αστυνομικού Γεράσιμου Χριστογιάννη. Ωστόσο δυστυχώς κι αυτός έπεσε θύμα!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι και δεινός easy rider και κυκλοφορεί συνέχεια με τη μηχανή του εντός αλλά και εκτός γυρισμάτων. Ο φωτογραφικός φακός εξάλλου, τον έχει εντοπίσει πολλές φορές στο κέντρο της Αθήνας με τη μεγάλη του αγάπη, τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του.

Με τη μηχανή αυτή έχουμε δει ωστόσο και τον Γεράσιμο Χριστογιάννη στον «Σασμό», ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε ο Αργύρης Πανταζάρας μέσω αναρτήσεων του στα instastories… η συμπρωταγωνίστριά του εκλάπη.

«Έκλεψαν τη μηχανή του Γεράσιμου… Παρακαλώ την ελληνική αστυνομία να βοηθήσει στην εύρεσή της, καθώς είναι συμπρωταγωνίστρια στη σειρά Σασμός» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Πανταζάρας, που δεν έχασε το χιούμορ του.

 

Πανταζάρας

Πανταζάρας

Πανταζάρας

Πανταζάρας