Η Βασιλική περιμένει τον Μαθιό στην εκκλησία, τη στιγμή που ο Αντώνης του περνάει χειροπέδες στη σειρά Σασμός, αφού είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του Άγγελου. Λίγο αργότερα, επιστρέφει από το παρελθόν ένα μέλος της οικογένειας Βρουλάκη. Οι ζωές όλων θα αλλάξουν ξανά.

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος, που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού στη δραματική σειρά του ALPHA, πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Τραγική φιγούρα και η γιαγιά Ειρήνη, που χάνει τη γη κάτω απ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς και είναι αποφασισμένη να μην το αφήσει να συνεχιστεί. Η Καλλιόπη, από την άλλη, εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως, αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη.

Θολωμένη από θυμό για τη δολοφονία του Αγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Αστέρης της εξηγεί και της ορκίζεται στην αγάπη που της έχει, αλλά εκείνη δεν ακούει τίποτα. Την ίδια ώρα, η Βασιλική με το νυφικό ακόμα πηγαίνει στη φυλακή και ο άντρας της ζωής της τής εξομολογείται πως δεν σκότωσε τον Αγγελο. Ο Μανόληs βασανίζεται από τύψεις και μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του β’ κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στον «άερα» το νέο τρέιλερ

Δανάη Μιχελάκη: Ακατάλληλο trailer από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτές οι σκηνές θα καθηλώσουν!