Την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι η πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς. Ήδη τα τρέιλερ μας έχουν δείξει πολλά αλλά τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να μας καθηλώσουν. Αυτές θα είναι οι πιο συγκλονιστικές στιγμές!

Κι ενώ όλοι πνέουν τα μένεα κατά της Αθηνάς, η Ιουλία έχει αντίθετη άποψη και μάλιστα την εκφράζει ανοιχτά και με πάθος στον Γιώργη: «Σου λέω δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου», την ακούμε να του λέει. Εκείνος που έχει πάρει την υπόθεση κάτι παραπάνω από ζεστά, γίνεται έξαλλος μαζί της. Η κουβέντα καταλήγει σε τεράστιο καβγά, με ολέθρια αποτελέσματα, καθώς η Ιουλία αποφασίζει να φύγει και να τον αφήσει. Εξαλλος όμως είναι και ο Ισίδωρος ο οποίος θέλει να δει την Αθηνά να σαπίζει στην φυλακή και όπως Θα δούμε αργότερα στη σειρά του MEGA, θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή

Αμέσως μετά την επεισοδιακή σύλληψη της στον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο, η Αθηνά οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, όπου με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο, προφυλακίζεται. Το σοκ της είναι τεράστιο και δεν σταματάει ούτε λεπτό να φωνάζει ότι είναι αθώα! Το ίδιο σοκαρισμένοι είναι τόσο η οικογένειά της όσο και όλος ο περίγυρός της στη Μάνη, που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα βγήκαν στο φως για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Μετά το φιλί που αντάλλαξαν στον γάμο, ο Αλέξης με τη Μυρτάλη αρχίζουν μια περίεργη σχέση. Εκείνη, χωρίς ουσιαστικά να το μετανιώσει, του λέει: «Δεν ήταν κάτι αυτό το φιλί, εξάλλου είχα πιει κιόλας». Ωστόσο, δείχνει να το θέλει και λίγο μετά του εξομολογείται: «Κάποτε σε φοβόμουν». Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αρχίζει να κάνει όνειρα για τη σχέση του, ενώ η Μαργαρίτα που τους έχει δει ανησυχεί πολύ για το τι μπορεί να συμβεί και μιλάει στη Μυρτάλη, τονίζοντάς της ότι δεν είναι καλά ψυχικά και πως θα πρέπει να προσέχει και να μην το εκμεταλλευτεί.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπές σε όλα τα μέτωπα!

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχασε πανηγυρικά!

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος-Νεκρός ο Βολκάν