Ένα νέο trailer έδωσε ο ALPHA στη δημοσιότητα για να ανακοινώσει και επίσημα την πρεμιέρα της σειράς Σασμός. Ή μάλλον για την ακρίβεια, την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου β’ κύκλου της σειράς που μας άφησε στα κρύα του λουτρού!

Μλιστα στο trailer ακούγεται ακόμα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Χαμένη ζωή», το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα.

Η νέα σεζόν θα συνεχιστεί με την βεντέτα που βασανίζει Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ενώ οι νέοι ρόλοι που μπαίνουν στη σειρά θα έχουν καθοριστική σημασία!

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται για να δημιουργήσει νέες σκληρές καταστάσεις ενώ τα γεγονότα που θα συμβούν θα φέρουν νέο αίμα!

Από την άλλη, η εισαγγελέας Αιμιλία Ξενάκη, πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη, έχει ακόμη ανοιχτές πληγές και λογαριασμούς με τον άνθρωπο που νόμιζε νεκρό. Η επιστροφή του την έχει ταράξει, όμως δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τον στόχο της που είναι να κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή! Σε συνεργασία με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη υφαίνουν προσεκτικά εδώ και καιρό τον ιστό μέσα στον οποίο θα πιαστεί ο Σταματάκης.

Οι δυο τους μαζεύουν στοιχεία και εξετάζουν μάρτυρες, ώστε να μπορούν να πιάσουν τον δολοφόνο του Στεφανή και να τον κλείσουν μέσα μια για πάντα… Κι όσο η Ξενάκη κρατά στα χέρια της την τύχη του Μαθιού, η Καλλιόπη που αμφισβητεί την αξιοπιστία της δεν έχει ακόμη πει την τελευταία της λέξη και φυσικά δεν πρόκειται να την αφήσει να αλωνίζει ατιμώρητη… ‘Ηταν παντρεμένη με Βρουλάκη και θέλει να την καταστρέψει πριν προλάβει εκείνη να ρίξει την πρώτη βολή! Η καπετάνισσα θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ξενάκη από την υπόθεση και να εξασφαλίσει πως κανείς δεν θα κάνει κακό στο παιδί της. ‘Ομως η εισαγγελέας είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και δεν πτοείται από τις απειλές, μέχρι τη στιγμή που αυτές «αγγίζουν» αγαπημένα της πρόσωπα… Είναι τότε που η Ξενάκη πρέπει να αποφασίσει αν θα ρισκάρει τα πάντα ή αν θα κάνει πίσω για να σώσει τους άλλους και την ίδια…

Σασμός: Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα «φάντασμα» τους στοιχειώνει

Επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ: Τότε θα γίνει η πληρωμή!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπές σε όλα τα μέτωπα!