Νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του ALPHA «Σασμός». Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, μετά τη σύλληψη τον Μαθιού για τον φόνο τον Άγγελου, τα μέλη της οικογένειάς του δέχονται επίθεση με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παύλος Βρουλάκης ετοιμάζει την επιστροφή του για να τους εκδικηθεί.
Οι τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς προμηνύουν δυνατές εξελίξεις για τα νέα επεισόδια, που αναμένεται να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο. Η δολοφονία του Άγγελου, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, φέρνει τον ΜαΘιό αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη, καθώς είναι ο πρώτος ύποπτος για το άγριο έγκλημα εναντίον του γιατρού.

Η Καλλιόπη βλέπει ξανά έναν από τους γιους της σε ένα κελί να κατηγορείται για τον Θάνατο ενός ακόμη Βρουλάκη. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ξέρει καλά πως μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών. Οι Βρουλάκηδες δεν Θα αφήσουν έναν ακόμη Θάνατο ασυγχώρητο και η καπετάνισσα δίνει μάχη προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει πως ο Μαθιός είναι αθώος πριν συμβεί κάτι κακό σε εκείνον μέσα στη φυλακή, όπως συνέβη με τον άντρα της.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης φέρνει μαζί του αίμα!

Την ίδια ώρα, Θα παρακολουθήσουμε την είσοδο ενός νέου προσώπου. Συγκεκριμένα, ο ανιιμιός της γιαγιάς Ειρήνης, ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο Θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, επιστρέφει έπειτα από χρόνια. 0 Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα. Ωστόσο, εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους Θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων. Ο Παύλος για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμη επικίνδυνος Βρουλάκης και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επιστρέψει, καθώς ξέρει πως είναι ικανός για όλα. Κι ενώ ο Παύλος οργανώνει το σχέδιό του, οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας. Η Καλλιόπη φοβάται στη σειρά Σασμός, πως σύντομα τόσο η ίδια όσο και οι γιοι της Θα γίνουν στόχος προκειμένου να πληρώσουν με το ίδιο τίμημα τους Θανάτους του Πετρή και του Άγγελου.

Και οι φόβοι της δεν Θα αργήσουν να βγουν αληθινοί. Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν. Ο εφιάλτης για το σπίτι τους επιστρέφει ύστερα από χρόνια και η Καλλιόπη έπειτα από κάποια συμβάντα και σημάδια είναι πια σίγουρη πωςέναςνέος κύκλος αίματος ανοίγει. Ξέρει πως, αν δεν καταφέρει να αποδείξει γρήγορα πως δεν σκότωσε ο Μαθιός τον Άγγελο, το επόμενο θύμα αυτού του πολέμου θα είναι ένας από τους γιους της. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες ανησυχεί, όμως, και όλο το χωριό, όπως επίσης και τον Φραγκιαδάκη.’Ολοι φοβούνται πως η δολοφονία του Άγγελου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για πιο σκοτεινές και επικίνδυνες μέρες, τόσο για το χωριό τους όσο και για τις δύο οικογένειες..