Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέο κύκλο αίματος στη σειρά του ALPHA, Σασμός. 0 χαμένοs ανιψιόs τπs γιαγιάs Ειρήνηs, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. 0 Παύλοs Βρουλάκηs δεν είναι όνειρο τηs γιαγιαs Ειρήνπs. 0 εφιάλτηs τηs βγαίνει αληθινόs και ο Παύλοs Βρουλάκηs εμφανίζεται ολοζώντανοs στην αυλή των Βρουλάκπδων. Ολα πια αλλάζουν…

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου Θα δούμε την κηδεία του Άγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκπδων για μια ακόμα φορά να Θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τουs Βρουλάκηδεs επιλέγει ο Παύλοs. ο ξάδελφοs του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια. Μόλιs πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τουs. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλοs τουs εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώs έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμωs μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο Θρήνο.

Σασμός: Αυτή η ηθοποιός ενσαρκώνει τη σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη!

Ο Παύλοs δηλώνει από την αρχή με τη στάση του τιs προθέσειs του. Αυτό που Θέλει είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τουs έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδεs. Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο ανψιόs της Θα τουs βάλει σε νέουs μπελάδεs και τρέμει τη στιγμή που θα αποφασίσει να δράσει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να του πει ότι δεν θέλει πια η οικογένειά τπs να συνεχίσει κανένα πόλεμο με τουs Σταματάκηδες, αλλά ο Παύλοs δεν είναι διατεθειμένοs να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν ξέρει ότι δύο άντρεs του σπιτιού είναι νεκροί εξαιτίαs αυτήν τηs οικογένειαs. Ωστόσο η πρώην γυναίκα του που την υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός, Γιώτα Φέστα, θέλει να τον σταματήσει αφού η ίδια είναι εισαγγελέας!

Θα τα καταφέρει ή ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει;