Ο Σασμός, η καθημερινή δραματική σειρά του ALPHA, έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν στην οποία πρόκειται να δούμε κι άλλους σπουδαίους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν ρόλους που αλλάζουν τελείως την ιστορία της βεντέτας στην Κρήτη!

Έναν από αυτούς ενσαρκώνει ο ηθοποιός, Στέλιος Μάινας τον οποίο έχουμε να δούμε καιρό στη μικρή οθόνη.

Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέο κύκλο αίματος στη σειρά του ALPHA, Σασμός. 0 χαμένοs ανιψιόs τηs γιαγιάs Ειρήνηs, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. 0 Παύλοs Βρουλάκηs δεν είναι όνειρο τηs γιαγιαs Ειρήνπs. 0 εφιάλτηs τηs βγαίνει αληθινόs και ο Παύλοs Βρουλάκηs εμφανίζεται ολοζώντανοs στην αυλή των Βρουλάκηδων. Ολα πια αλλάζουν…

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου Θα δούμε την κηδεία του Άγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκπδων για μια ακόμα φορά να Θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τουs Βρουλάκηδεs επιλέγει ο Παύλοs. ο ξάδελφοs του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια. Μόλιs πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τουs. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλοs τουs εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώs έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμωs μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο Θρήνο.

Ο Παύλοs δηλώνει από την αρχή με τη στάση του τιs προθέσειs του. Αυτό που θέλει, είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τουs έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδεs.

Μέχρι τώρα ωστόσο δεν είχαμε δει κάποια φωτογραφία από τα γυρίσματα! Αλλά ο παπά Μιχάλης, κατά κόσμο, Μιχάλης Αεράκης, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον Στέλιο Μάινα με τον οποίο βέβαια είχαν συνεργαστεί και στη σειρά του MEGA, Το Νησί.

Σασμός: Δείτε την φωτογραφία