Σε νέα ημέρα αλλά και νέα ώρα θα προβάλλεται η σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις την Μουρμούρα! Συγκεκριμένα η άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:30 αρχής γενομένης από την Κυριακή 8 Μαΐου.

Η Βέλη, λόγω εγκυμοσύνηs, έχει αυξημένη ερωτική διάθεση και ο Άγγελος προσπαθεί να την αποφύγει χρησιμοποιώνταs… τον Κανάτη. Ενας φίλος από τον στρατό απασχολεί ξαφνικά τόσο πολύ τον Μηνά, που βάζει σε υποψίες τη Βούλα πως μπορεί να είναι… «ο φίλος του ο Λευτεράκηs»!

Ο Ηλίας πάλι έχει μόλιs ξεφουρνίσει στην Καίτη ότι, λίγο πριν τα φτιάξουν, είχε σχέσειs με κάποια άλλη. Η Καίτη δυσκολεύεται να το χωνέψει. Στη Θεσσαλονίκη ο γιοs του ανταγωνιστή του Μπάμπη αναλαμβάνει να αναστήσει τη σχολή οδηγών του πατέρα του και ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταστροφή τηs δικής του σχολής. Αυτό που δεν ξέρει
όμωs, είναι ότι έχει μια κόρη που κάνει για εκατό γιους.

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να πάει επαγγελματικό ταξίδι με την προϊσταμένή του και η Βέλη από τη ζήλια τηs προσποιείται την αδιάθετη. Η Σοφία με τη σειρά τηs προσπαθεί να πείσει τον Μπάμπη να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του σωματείου των εκπαιδευτών, ενώ ο «ανύπαρκτοs» φίλο του Μηνά κάνει την εμφάνισή του και η Βούλα του δίνει άφεση αμαρτιών. Αλλά πόσες συμπτώσεις μπορεί να αντέξει; Τέλος, ο Ηλία και η Καίτη είναι σε διάσταση, έπειτα απ’ όσα έμαθε η Καίτη. Θέλονταs να φέρει τον Ηλία σε δύσκολη θέση, καλεί στο σπίτι την πέτρα του σκανδάλου: την Λίνα.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δείτε το trailer του διπλού επεισοδίου!