Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του ALPHA βαδίζει αισίως στο ΙΟο κύκλο της, αφού, όπως είναι πλέον γνωστό, έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, δύο από τα ζευγάρια της σειράς έχουν ήδη συμφωνήσει για του χρόνου.

Έτσι, θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη μοδίστρα Καίτη με τον αγαπημένο της κυρ. Ηλία (Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Επίσης θα παρακολουθούμε και τους ξεκαρδιστικούς καβγάδες της Βούλας και του Μηνά (Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου) στην Κρήτη.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους Μαρία Χάνου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη, αφού Βέλη και Άγγελος θα ολοκληρώσουν φέτος τον κύκλο τους στη «Μουρμούρα». Όσο για το ζευγάρι των Θεσσαλονικιών, την Ξένια και τον Μπάμπη, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, καθώς το μέλλον τους εξαρτάται τόσο από τη διάθεση των ηθοποιών Άννας Κουτσαφτίκη και Σπύρου Τσεκούρα όσο και από τα κέφια των σεναριογράφων.

 

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα

Ο Άγγελος περιμένει να γνωρίσει το καινούριο του αφεντικό και είναι ανήσυχος. Όμως τελικά αυτή που θα αγχωθεί είναι η Βέλη… Ο μπαμπάς της Ξένιας που τον έψαχναν, επέστρεψε. Και το μυστικό που κρύβει θα βγει στην φόρα… Η Βούλα παθαίνει προσωρινή αμνησία λόγω υπερκόπωσης και ο Μηνάς τραβάει τον τάραχο του… Η Μπία, μητέρα της Καίτης, αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή της οι οποίες περιλαμβάνουν ένα… διαζύγιο. Ο Ηλίας και η Καίτη προσπαθούν να σταματήσουν την επερχόμενη οικογενειακή κρίση..

Σκηνοθέτης ο Διονύσης Φερεντίνος και παίζουν οι ηθοποιοί οι: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άννη Θεοχάρη, Τόλης Παπαδημητρίου.

Η πιο αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επιστρέφει για 9η χρονιά και είναι η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά που έχει ένα όνομα και αγαπημένους ήρωες!