Όοσ πλησιάζει το σφύριγμα της λήξης της σεζόν όχι μόνο οι πρωταγωνιστές της σειάς Άγριες Μέλισσες, όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, αλλά και όλοι οι ηθοποιοί έχουν φροντίσει ήδη να κλείσουν τις δουλειές της επόμενης σεζόν!

Άλλωστε αυτή την περίοδο επικρατεί έντονη κινητικότητα στα «στρατόπεδα» των καναλιών και των εταιρειών παραγωγής, καθώς ετοιμάζονται πολλές νέες σειρές σε όλα τα κανάλια. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, όλοι οι ιθύνοντες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους κάποια αγαπημένα πρόσωπα. ‘Ενα από αυτά είναι η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία επέστρεψε στη μικρή οθόνη, πριν από τρία χρόνια, με τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤΙ «Άγριες Μέλισσες», και απ ό,τι φαίνεται ετοιμάζει ένα νέο και δυνατό τηλεοπτικό «χτύπημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η ίδια βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μία καλόγρια, η αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της. Εκεί, καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τρία κανάλια. Συγκεκριμένα, για το MEGA, τον ALPHA και τον ΣΚΑΪ, με το πρώτο τελικά να την «κλειδώνει» για το νέο πρόγραμμά του.