Δεν υπήρξε φανατικός τηλεθεατής τηs σειράς Σασμός που δεν ζήλεψε με τον έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε, παρότι εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Στεφανή. Ομως όταν ο τελευταίος πέθανε, ο Μαθιός κινήθηκε δραστικά ανακτώντας τον χρόνο που έχασαν. Τα εμπόδια μπροστά τους πολλά, όμως η αγάπη τους αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από τα κακόβουλα σχόλια της Καλλιόπης, την αντίδραση του Νικηφόρου και τα στραβά βλέμματα του χωριού. Ετσι κατάφεραν να φτάσουν μεν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως από εκείνη τη στιγμή, και όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους. Η κάμερα της σειράs στον δεύτερο κύκλο θα ακολουθήσει τον Μαθιό μέχρι τη φυλακή και τη Βασιλική να τρέχει πίσω του, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια του. Την αλήθεια που θα τον βγάλει έξω και θα χαρούν αυτό για το οποίο πάλευαν όλα τα χρόνια της ζωής τους, να κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό. 

Σασμός: Έτσι αυτοκτονεί ο Μαθιός!

Ο Μαθιός θα βγει από τη φυλακή καθώς την ευθύνη για το φόνο θα την πάρει η Καλλιόπη όμως ο Παύλος Βρουλάκης, ο ξάδελφος της Μαρίνας που έχει φτάσει στην Άνω Ποριά για να πάρει εκδίκηση, θα μάθει πόσο σημαντική είναι η Βασιλική για τον Μαθιό και γρήγορα Θα φροντίσει να την σκοτώσει!

Ο Μαθιός θα είναι εκείνος που θα βρει τη Βασιλική μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της. Η όποια προσπάθειά του να την επαναφέρει στην ζωή Θα πέσει στο κενό καθώs το χτύπημα του Παύλου ήταν ακαριαίο. Ο πόνος για τον χαμό της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε Θα ριζώσει μέσα του. Τα λόγια παρηγοριάς δεν Θα τον αγγίζουν, όπως και η καλή πρόθεση των δικών του ανθρώπων να τον κάνουν να ξεχαστεί. Παρόλο που ξέρει πως πίσω από το έγκλημα αυτό κρύβεται ο Παύλος Βρουλάκης, δεν Θα Θελήσει να κάνει αντίποινα. Εχει χάσει τον μοναδικό άνθρωπο γιο τον οποίο ζούσε και αυτό δεν Θα αλλάξει με το να τον σκοτώσει. Ξέρει πως κανένας θάνατος δεν θα φέρει τη Βασιλική πίσω. Η μόνη λύση για εκείνον είναι να πάει να τη συναντήσει. Ετσι, ο Μαθιός αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα και βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Καλλιόπη και Αστέρης θρηνούν στη δραματική σειρά του ALPHA, όμως βαθιά μέσα τους ξέρουν πως πλέον συνάντησε τη Βασιλική και κανείς πια δεν μπορεί να τους χωρίσει!

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ποια πρωταγωνίστρια κλείνει τα 35;

Μπόνους για «έξυπνη κατανάλωση» – Ποιοι θα το δικαιούνται – Πότε θα ανακοινωθεί το μέτρο!

Χωρισμός-βόμβα για πασίγνωστο ηθοποιό μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!