Σασμός επόμενα επεισόδια: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τον Μαθιό και την Καλλιόπη να γράφουν τον τραγικό τους επίλογο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έτσι βάζουν τέλος στη ζωή τους Μαθιός και Καλλιόπη

Ο θάνατος του Άγγελου αλλά και η σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με την Βασιλική έφεραν μπαράζ εξελίξεων που προκάλεσαν τεράστιες ανατροπές.

Ο Μαθιός, για πρώτη φορά στη ζωή του θα νιώσει ανήμπορος, καθώς δεν θα μπορέσει να αντιδράσει μόλις μάθει για τη δολοφονία της Βασιλικής αλλά και γιατί δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο άνθρωπος που διέπραξε το έγκλημα.

Θολωμένος καθώς θα είναι, θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα στο κελί της φυλακής στο οποίο βρίσκεται. Καλλιόπη και Αστέρης θα μείνουν πίσω για να διαχειριστούν το κακό που τους βρήκε.

Ο μικρός γιος της οικογενείας, προσπαθεί να στηρίξει την μητέρα του που σβήνει μέρα με την ημέρα. Ο θάνατος του Μαθιού δεν θα είναι όμως η τελευταία δυσκολία, καθώς η Καλλιόπη θα πιει δηλητήριο και θα πεθάνει.

MediaΤime – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός: Αυτός σώζει από την τρέλα των Μανώλη

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καυτηριάζει με τον πιο έξυπνο τρόπο τις υποκλοπές

Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί