Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς Σασμός που θα παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβριο στη δραματική σειρά του ALPHA. Ο Μαθιός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μέσα σε λίγα λεπτά η ζωή του ανατρέπεται και αρχίζει να ζει μέσα στον φόβο. 0 ίδιος, Θα περάσει δύσκολες στιγμές στη φυλακή ενώ, αν και θα καταφέρει να βγει ο τρόμος Θα τον κυριεύσει.

Ο Μαθιός αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Θα δει τη ζωή του να ανατρέπεται και αρκεί μία μόνο στιγμή για να νιώσει πως τα χάνει όλα. Η σύλληψή του από τον Φραγκιαδάκη, που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Θα είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τις εξελίξεις ο Μαθιός οδηγείται στο κρατητήριο ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου. Ο ίδιος, προσπαθεί να πείσει τόσο τον Φραγκιαδάκη όσο και τον ανακριτή πως είναι αθώος, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς το όνειρό του να παντρευτεί τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, ναυαγεί. Η Βασιλική ντυμένη νύφη ενημερώνεται πως ο γάμος δεν θα γίνει και πως ο Μαθιός συνελήφθη. Για μία ακόμη φορά, η ζωή της καταστρέφεται και σπεύδει στο πλευρό του άντρα που αγαπάει.

Κανείς όμως, δεν μπορεί να τον βοηθήσει και ο Μαθιός περνά δύσκολες στιγμές στο κελί του. Καλλιόπη και Αστέρης προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από τη φυλακή έχοντας πάντα στο πλευρό τους τη Στέλλα. Ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Όλοι γνώριζαν άλλωστε πως εκείνος και ο Άγγελος πολλές φορές είχαν έρθει σε άγρια σύγκρουση και εξαπέλυαν απειλές ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο, η σωτηρία έρχεται από τη μητέρα του, μιας και η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον γιατρό. Οι κατηγορίες αποσύρονται με αυτόν τον τρόπο από τον Μαθιό αλλά τα προβλήματα για εκείνον δεν σταματούν εκεί.

Ξέρει καλά πως οι Βρουλάκηδες δεν Θα αφήσουν στη σειρά Σασμός τον θάνατο του Άγγελου ατιμώρητο και ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει. Πράγματι, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται σύντομα, όταν δέχονται επίθεση εκφοβισμού στο σπίτι τους. Αν και μέχρι στιγμής ο Μαθιός έμοιαζε ατρόμητος, τώρα θα τον δούμε να αρχίζει να τρέμει στην ιδέα πως θα κινδυνεύσει κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, η είδηση πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός και επέστρεψε ταράζει περισσότερο τον Σταματάκη. Ο Μαθιός ξέρει πως βρίσκεται στο επίκεντρο της βεντέτας και της δίψας για εκδίκηση…

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς