Ο αγαπημένος και πασίγνωστος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με την πρώην πια αγαπημένη του, Καμίλα Μορόνε.

Σύμφωνα με την  εφημερίδα, Sun, το ζευγάρι που έχει διαφορά ηλικίας της τάξης των 22 χρόνων αφού ο Ντι Κάπριο είναι 47 ετών και η Καμίλα μόλις 25, χώρισε με φιλικό τρόπο ενώ αναφέρεται ότι ο χωρισμός ήρθε σαν «φυσικό επακόλουθο».

Ο πρωταγωνιστής του Τιτανικού δεν έχει υπάρξει σε σχέση με γυναίκα μεγαλύτερη των 25 ετών από το 1990 και προφανώς, σύμφωνα με τους θαυμαστές του, έχει ένα ηλικιακό όριο.

Αν ρίξει κανείς μία ματιά σε προηγούμενες σχέσεις του θα καταλάβει ότι έχει πάντα μία προτίμηση στη δεκαετία των 20 και ας πλησιάζει ο ίδιος τα 50α του γενέθλια!

Στα 20 του είχε σχέση τόσο με την γαζέλα, Ναόμι Κάμπελ όσο και με την Κέιτ Μος αλλά η προτίμησή του για πιο νεαρές γυναίκες ξεκαθάρισε σίγουρα αφού έκλεισε τα 30 του.

Λεονάρντο

Το 2000 διατηρούσε σχέση με την Ζιζέλ Μπούντχεν αλλά και με την Μπαρ Ραφαέλι γύρω στο 2010 αλλά χώρισε και με τις δύο πριν κλείσουν τα 26!

Το γεγονός ότι βγαίνει με γυναίκες μέχρι 25 ετών έχει δημιουργήσει την εντύπωση στο κοινό του ότι ο ίδιος έχει θέσει ένα τύπου «όριο» της σχέσης στον εαυτό του αν και κάτι τέτοιο μοιάζει με γελοιότητα.

Ωστόσο, ο τελευταίος χωρισμός με την Καμίλα λίγο πριν εκείνη κλείσει τα 25, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά!

Ενώ ο ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει ποτέ τις φήμες γύρω από το θέμα της ηλικίας, η ιστορία του προφανώς μιλά από μόνη της! Μάλιστα πολλοί χρήστες των social media κοροϊδεύουν το συγκεκριμένο μοτίβο λέγοντας ότι ο Λεονάρντο χωρίζει τις συντρόφους του μόλις ο εγκέφαλός τους αναπτυχθεί πλήρως!

 

Όλες οι ειδήσεις

Rouk Zouk: Πρεμιέρα για το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι

Μπόνους για «έξυπνη κατανάλωση» – Ποιοι θα το δικαιούνται – Πότε θα ανακοινωθεί το μέτρο!

Σασμός: Ποια πρωταγωνίστρια κλείνει τα 35;