Λίγες μέρες μετά τη φυλάκιση του Μαθιού στη σειρά Σασμός τα κουτσομπολιά στο χωριό Θα «ανθίσουν» και μοιραία η Καλλιόπη θα πάρει την απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων. «Εγώ είμαι ο ένοχος, εγώ η φόνισσα του Άγγελου» Θα πει στον Αντώνη, παίρνοντας όλη την ευθύνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο αστυνόμος της Άνω Ποριάς δεν Θα αργήσει να την πιστέψει αφού η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων είχε διαπληκτιστεί κατ’ επανάληψη με τον Άγγελο όταν εκείνος αποφάσισε να διεκδικήσει την περιουσία της μητέρας του. Έτσι, γρήγορα Θα οδηγηθεί εκείνη στη φυλακή παίρνονrας όλο το βάρος πάνω της.

Λίγες μέρες αργότερα θα γίνει η κηδεία του Άγγελου με την οικογένεια του να σπαράζει πάνω από το άψυχο σώμα του. Η γιαγιά Ειρήνη δεν αντέχει άλλο πόνο στη ζωή της αφού όλα της τα κοπέλια είναι μαζεμένα σε έναν τάφο. Τα μάτια όμως όλων θα τραβήξει η παρουσία ενός άγνωστου για κάποιους άντρα. Λίγοι θα καταλάβουν πως είναι ο Παύλος Βρουλάκης ο ξάδελφος του Μάρκου που ήρθε για να πάρει εκδίκηση.

Σασμός: Αυτή είναι ο στόχος του Παύλου Βρουλάκη!

Όλοι θα συγκλονιστούν από την παρουσία του αφού τον θεωρούσαν νεκρό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τον συμβουλέψουν να γυρίσει πίσω. Ένας από αυτούς και ο παπά Μιχάλης που του λέει να πάει από εκεί που ήρθε. Ο ίδιος όμως λέει ότι ήρθε για να πάρει το αίμα του ανιψιού του πίσω και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τον ακούσει.

Πρώτος του στόχος η Βασιλική! Στο μεταξύ η Αργυρώ πικραμένη από το θάνατο του δεύτερου αδελφού της έρχεται κοντά στον Αστέρη τον οποίον θα απειλήσει. Εκείνος όμως θα της ορκιστεί στην αγάπη που της έχει ενώ δεν αργεί η στιγμή που οι δύο τους θα είναι και πάλι μαζί στη δραματική σειρά του ALPHA.