Ο Άγγελος πέφτει νεκρός στη σειρά Σασμός όμως δεν μαθαίνουμε αν τον σκότωσε ο Κώστας, ο Μαθιός ή ακόμα και η Καλλιόπη! Παράλληλα με το πένθος τους, οι Βρουλάκηδες έχουν να αντι-μετωπίσουν και το πρόβλημα της Αργυρώς.

Η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο ανώνυμος δότης θα της σώσει τη ζωή. Βέβαια δεν είναι και τόσο ανώνυμος, αφού ο Αστέρης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα και της λέει πως θέλει να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατός δότης για την Αργυρώ. Τα αποτελέσματα βγαίνουν θετικά στη σειρά του ALPHA (κάτι που γνωρίζει και ο Μαθιός), και έτσι ο Σταματάκης, που αφαίρεσε τη ζωή του γιου της, τώρα δίνει ζωή στην κόρη της.

Η Μαρίνα αισθάνεται μεγάλη υποχρέωση στον Αστέρη και ταυτόχρονα υποφέρει από τις τύψεις, καθώς δεν του αποκαλύπτει ότι ο μικρός Πετρής είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί! Λίγες μέρες αργότερα το σπίτι των Σταμστάκηδων πλημμυρίζει από χαρά.

‘Ολοι συμμετέχουν στον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική, με πρώτο και καλύτερο τον Νικηφόρο, που δεν φαντάζεται ούτε στα πιο τρελά του όνειρα πως ο μελλοντικός του πατριός είναι ο άντρας που σκότωσε τον πατέρα του.

Η Καλλιόπη ανησυχεί μήπως η αστυνομία ανακαλύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του Μαθιού και δεν μπορεί να ησυχάσει και να διασκεδάσει στον γάμο.

Εκείνος της λέει πως όλα θα πάνε καλά και πως πρέπει να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους.

Η γαμήλια τελετή όμως δεν Θα έχει αίσιο τέλος. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται, προκαλώντας σοκ στους καλεσμένους, μιας και ο Αντώνης με την αστυνομία τον θεωρούν ένοχο για τον φόνο του Άγγελου που όμως έχει κάνει ο Κώστας .

Από αυτό το σημείο και μετά αρχίζει ένας αέναος πόλεμος μεταξύ Μαθιού και Αντώνη για να αποδείξει την αθωότητά του.

Έλα όμως που ο Αντώνης έχει στοιχεία και για τον φόνο του Στεφανή τα οποία όμως δεν μπορεί να δέσει προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί τον Αστέρη!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τραγωδία – Νεκρή η Βασιλική από τα χέρια της Καλλιόπης!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου – Συλλαμβάνεται ο Μαθιός ανήμερα του γάμου του

Δείτε το trailer της σειράς Σασμός