Ο θάνατος του Άγγελου στη σειρά Σασμός είναι γεγονός! Πέρα όμως από τη θλίψη που θα σκορπίσει στους αγαπημένους του, ο Αστέρης για μια ακόμα φορά θα βρεθεί σε δεινή θέση καθώς αρχικά αυτός θα κατηγορηθεί για τον φόνο!

Ο Αστέρηs έχει προσπαθήσει να καταλάβει τιs πραγματικέs προθέσειs του Άγγελου στη δραματική σειρά του ALPHA και μάλιστα έχει έρθει για ακόμα μια φορα σε σύγκρουση μαζί του. Ωστόσο, η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Αγγελο έχει προκαλέσει τη μανία τηs Καλλιόπηs, που δεν διστάζει να επιτεθεί σε όποιον τηs πηγαίνει κόντρα, όπωs έκανε και με τη Βασιλική, που η σύγκρουσή τουs ήταν τόσο σφοδρή, που η σχέση τουs από τότε άλλαξε ριζικά.

Παράλληλα και ο παπά Μιχάληs προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, μια κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Και φυσικά, όταν η Καλλιόπη συναντά μπροστά τηs τον Άγγελο γίνεται έξαλλη και ο τσακωμόs τουs δεν έχει όρια. Ωστόσο, η οικονομική κατάστασή τουs είναι τέτοια που δεν έχουν άλλο δρόμο από το να τελειώσουν την αγοραπωλησία. Τελικά η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα. Ολοι στο χωριό γνωρίζουν τα γεγονότα και πολύ περισσότερο την οργή του Αστέρη, όταν έμαθε ότι ο Άγγελοs είπε ψέματα και ότι αυτός ήταν που αγόρασε το κτήμα.

Σασμός: Ο Άγγελος νεκρός!

Οπωs θα δούμε αργότερα, ο Αγγελοs Θα πληρώσει αυτή του την επιμονή να μπει στο μάτι των Σταματάκηδων με την ίδια του τη ζωή. Παρότι τόσο η γιαγιά Ειρήνη όσο και η Μαρίνα του είχαν ζητήσει να σταματήσει να ασχολείται μαζί τουs, ο Αγγελοs είχε τόσο μίσοs απέναντί τουs που έκανε ό,τι μπορούσε για να τουs προκαλέσει.

Αυτή η ιστορία, όπωs θα δούμε, δεν Θα του βγει σε καλό. Ο θάνατός του θα φέρει νέα δυστυχία στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και πιο πολύ στην Άσπα, η οποία Θα θρηνήσει τον αγαπημένο τηs όσο κανείs άλλοs. Ομωs τα πράγματα θα πάρουν ξαφνικά άλλη τροπή. Ποιοs είναι ο φονιάς του Αγγελου; Ποιοs τον ήθελε νεκρό και ποιος είχε λόγο να τον σκοτώσει; Ολεs οι υποψίες Θα πέσουν πάνω στον Αστέρη, ο οποίοs Θα κατηγορηθεί εξαιτίαs τηs διαμάχηs που είχαν για το κτήμα. Ο Αστέρης φυσικά είναι αθώοs και θα το φωνάξει σε όλους ότι δεν πέρασε καν από το μυαλό του να κάνει κακό στον Αγγελο. Ευτυχώs γι’ αυτόν, γρήορα θα φύγουν από πάνω του οι κατηγορίες.