Η χιουμοριστική σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, συνεχίζει να σκορπά άφθονο γέλιο. Οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς του Alpha έρχονται να μας διασκεδάσουν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00.

Η Βούλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί μία καρέκλα που παρήγγειλε αλλά ήταν απαίσια. Ωστόσο δε θέλει να παραδεχθεί την ήττα της στον Μηνά. Όμως δεν θα τα καταφέρει κι έτσι καταφεύγει σε βίαιες λύσεις. Από την άλλη ο Άγγελος και η Βέλη συνειδητοποιούν πως ο Κανάτης είναι επικίνδυνος για την εγκυμοσύνη της. Έτσι το ζευγάρι ψάχνει να βρει πού θα μπορούσε να μείνει ο νεαρός. Ο Ηλίας κερδίζει ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας στον Πύργο. Γι αυτό και αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με αυτό το χόμπι. Η Καίτη τότε σκαρφίζεται ένα κόλπο για να του δώσει ένα μάθημα για την τσιγκουνιά του. Την ίδια μέρα η Ξένια αγοράζει ένα μπουφάν για τον Μπάμπη. Όμως όταν εκείνος ανοίγει τη σακούλα και το βλέπει, λέει στην αγαπημένη του πως δεν του αρέσει.

Εκείνη δε το δέχεται και επιμένει να το δοκιμάσει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, εκείνος υποχωρεί. Οι μέρες περνούν και ο Κανάτης φεύγει τελικά από το σπίτι του Άγγελου και της Βέλης. Οι δυο τους προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την καθημερινότητα χωρίς αυτόν και μάλλον δεν… τους αρέσει!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ερωτική ύφεση;

Η Βούλα επηρεασμένη από φίλη της ζητά από τον Μηνά να της πει τι αγαπά σε εκείνη. Από την άλλη Καίτη και Μηνάς ως παντρεμένοι πλέον ζουν μία ερωτική ύφεση όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Έτσι, για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα, η Καίτη του προτείνει να αποδράσουν σε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο. Εκείνος δέχεται αλλά θα γυρίσουν… άρον άρον!

Στη Θεσσαλονίκη ένας μεγάλος φεμινιστής με μπεστ σέλερ θα πήγαινε στην εκπομπή της Ξένιας αλλά τελευταία στιγμή ακύρωσε. Η λύση είναι μόνο μία. Να πάει ο… Μπάμπης στη θέση του!