Μην αρχίζεις την μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Νέες καταστάσεις στην κωμική σειρά του Alpha. Δείτε τι θα γίνει   στη συνέχεια της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 1/02

Ο Μηνάς μπλοφάρει ότι πείστηκε να παίξει στο σήριαλ και η Βούλα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σαμποτάρει… Η Ξένια οργανώνει συγκέντρωση ενάντια στα καλλιστεία miss Μενεμένη. Αυτό που δε περιμένει όμως, είναι επίσκεψη από την Καίτη, που θα παρουσιάσει τα καυτά καλλιστεία. Ο Άγγελος θεωρεί ότι η Βέλη δεν είναι αρκετά προσεκτική στην εγκυμοσύνη και προσπαθεί να την ελέγξει… Ο Ηλίας νομίζει πως θα περάσει μια ήσυχη μέρα χωρίς την Καίτη, μέχρι που καταφθάνει η Πίτσα, η μητέρα της Μένης και δεν λέει να φύγει.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 03/02
Η Βούλα παραγγέλνει κάτι από το ίντερνετ που ο Μηνάς το βρίσκει τρομερά κακόγουστο. Και είναι, αλλά η Βούλα το καταλαβαίνει όταν το παραλαμβάνει. Πώς θα το διώξει χωρίς να παραδεχτεί το λάθος της; Ενώ ο Μπάμπης αποφασίζει να αρνηθεί την κουμπαριά με τον Γιωρίκα, η Ξένια έχει την ανάγκη της Θοδώρας. Θα γίνει τελικά ο Μπάμπης κουμπάρος ή δεν θα γίνει; Ο Ηλίας, θορυβημένος από τον ξαφνικά θάνατο κάποιου θείου της Καίτης, αποφασίζει να προσέξει τη διατροφή του. Ο Κανάτης μαθαίνει πως θα γίνει ένα χορευτικό φεστιβάλ. Έτσι κάνει τον κόπο να πείσει τη Βέλη και τον Άγγελο να λάβουν μέρος.