Μην αρχίζεις την μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Νέες καταστάσεις στην κωμική σειρά του Alpha. Δείτε τι θα γίνει τόσο στο αυριανό (13/01/2022) επεισόδιο όσο και στη συνέχεια της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επόμενα επεισόδια 13/01

Η Βέλη προσπαθεί με τον Άγγελο να πουν στη μαμά της ότι είναι έγκυος, όμως εκείνη τους έχει μια έκπληξη. Εντωμεταξύ ένα ανώνυμο δώρο με σέξι εσώρουχα θα είναι η αφορμή για μια παρεξήγηση ανάμεσα σε Καίτη και Ηλία. Επιπλέον, οι φίλοι που ήρθαν τα Χριστούγεννα έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας κι εκείνοι βάζουν μπροστά όλα τα μέσα για να τους… ξεφορτωθούν. Από την άλλη, ένας βάτραχος κι ένα λαχείο με λήγοντα στο οκτώ, γεννούν όνειρα και προσδοκίες για το Μπάμπη και την Ξένια…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 14/01
Το αφεντικό του Άγγελου του ζητάει συνέχεια θελήματα και η Βέλη θέλει να τον πείσει να αντιδράσει… Στο μεταξύ ξαφνικά, όλο το χωριό είναι εναντίον του Μηνά και την αιτία δεν την γνωρίζει ούτε η Βούλα. Από την άλλη ο Γιωρίκας γνωρίζει στο Μπάμπη και στην Ξένια την Θεοδώρα, με την οποία είναι ερωτευμένος. Ποιος όμως δε θα χαρεί με αυτή τη γνωριμία; Επίσης, ο Ηλίας και η Καίτη νιώθουν ότι είναι σε σεξουαλική ρουτίνα και η Καίτη βάζει μπρος ένα σχέδιο για να έρθει το πάθος και πάλι… σπίτι τους!