Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη. Έπειτα από τρία χρόνια πετυχημένης πορείας, γεμάτα έρωτες, πόνο, δολοφονίες και πάθη, η σειρά που έχει αγαπηθεί από το κοινό ρίχνει αυλαία.

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Διαβάζοντάς το εγώ έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικά όλα αυτά που συμβαίνουν. Εξαρτάται πώς θεωρείς τη δικαίωση στα πράγματα. Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα που έτσι πρέπει να γίνουν. Σ’ ένα σίριαλ που η μυθοπλασία του κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς» ανέφερε ο ηθοποιός και υπογράμμισε πως «πάντα νικάει ο έρωτας».

Το τελευταίο γύρισμα της δραματικής σειράς έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 15 Ιουνίου, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί από τον ANT1 την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Μάλιστα το τέλος αναμένεται ν’ αφήσει μια γλυκιά αίσθηση στους τηλεθεατές, με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής. «Πρόσφατα έμαθα κάτι πολύ ωραίο που λένε στην ανατολική φιλοσοφία. Λένε πως το καλό πάντα νικάει, γιατί αν νικούσε το κακό θα είχε τελειώσει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό

Δείτε το απόσπασμα από τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στη φυλακή

Φαίνεται πως η δικαίωση για όλους όσους έχουν χάσει την ζωή τους ή έχουν αδικηθεί από τον Δούκα πλησιάζει. Αυτή τη φορά τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στην δίκη είναι εναντίον του κι έτσι οι δικαστές ομόφωνα αποφασίζουν να ορίσουν ισόβια στον Δούκα.

Αυτή η εξέλιξη γονατίζει τόσο τον Δούκα όσο και την Μυρσίνη. Μην ξεχνάμε ότι η Μυρσίνη ανέκαθεν φοβόταν πως θα είχε την ίδια μοίρα με την πεθερά της και φαίνεται πως κάτι τέτοιο την περιμένει.

Όσων αφορά την δίκη στη σειρά του ΑΝΤ1, φαίνεται πως τον Δούκα θα τον κάψουν τα ίδια του τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα η Πηνελόπη έχει μαζέψει μερικά στοιχεία για την δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη ενώ η Αντιγόνη αποφασίζει να βοηθήσει την Πηνελόπη.

Καταθέτει λοιπόν όλη την αλήθεια για το πως ο Δούκας την έβαλε να ψευδομαρτυρήσει σχετικά με τον φόβο του Θέμελη ενώ θα αποκαλύψει και την εμπλοκή αλλά και ενοχή του Δούκα σε αυτό το γεγονός.