Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ζωντανεύουν τον έρωτα τους και στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Alpha με τη νέα σεζόν. Το ζευγάρι που τόσο μας έχει… απασχολήσει με τον έρωτά του μέσω φωτογραφιών, αφιερώσεων και τραγουδιών, έρχονται να μας επιβεβαιώσουν ότι μαζί κάνουν και χώρια δεν μπορούν!

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή αρχικά φέρεται να είχε αρνηθεί το ρόλο στη σειρά. Τα έβαλε όμως κάτω και είπε ένα τεράστιο why not, έτσι το λένε στην Καβάλα, και δέχτηκε να συμμετάσχει όχι όμως ως πρωταγωνίστρια και μπράβο της! Προφανώς και ο χρόνος δεν της φτάνει και έτσι είπε ένα για αρχή ναι  για  να κάνει guest εμφανίσεις στην νέα δραματική σειρά του ALPHA με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει».
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Πάμε Δανάη, η πρώην σύζυγος του Ντέμη Νικολαΐδη και νυν σύντροφος του Βασίλη Μπισμπίκη,  είχε αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση, όμως όπως όλα δείχνουν τελικά βρέθηκε η μέση λύση και η καταξιωμένη τραγουδίστρια, έχει έρθει σε συμφωνία με τον παραγωγό της σειράς για κάποιες guest εμφανίσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη σειρά συζητά και ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης. Κι αυτό μάλλον είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς, με το συμπάθειο πάντα.

Να σας θυμίσουμε πως στην νέα σειρά του ALPHA, που αναμένεται να δούμε στις οθόνες στις αρχές της νέας σεζόν, θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως τους: Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Ιωάννη Απέργη.