Το πιο αγαπημένο μιούζικαλ για όλη την σειρά «Άγριες Μέλισσες» γέννησε πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Από τα ωραιοτερα τραγούδια που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια, σε μουσική Alex Sid (Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου) και στίχους Ουρανίαs Πατέλλη με τις φωνέs του ίδιου του συνθέτη, τηs Αναστασίαs Μουτσάτσου, του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του Γιάννη Βασιλώττου, τηs Μαρίας Κίτσου και όχι μόνο. Αυτά τα τραγούδια μαζί και με θησαυρούs του ελληνικού τραγουδιού θα απολαύσουμε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο CT Garden Festival.

Η καθημερινή δραματική σειρά του AΝΤ1 πρωταγωνίστησε για τρία χρόνια στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί έκαναν λόγο για επανεκκίνηση της ελληνικής τηλεόρασης στην ποιοτική μυθοπλασία.

Η σειρά όμως γέννησε και πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια, σε μουσική Alex Sid (Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου) και στίχους Ουρανίας Πατέλλη με τις φωνές του ίδιου του συνθέτη, της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του Γιάννη Βασιλώττου, της Μαρίας Κίτσου και όχι μόνο.

Τραγούδια που εκπέμπουν στην ευγένεια κάποιαs άλληs εποχήs αλλά εμπεριέχουν και το τώρα. Τραγούδια με γλυκόπικρη νοσταλγία και εκφραστικότητα που καθηλώνουν, όπωs: «Κάθε δειλινό», «Σ’ αγάπησα», «Μάτια κλειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμηs» κ.ά. Τη βραδιά Θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους καλεσμένοι-έκπληξη αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Αγριεs μέλισσεs» του ΑΝΤ 1. Παίζουν οι μουσικοί: Μαρίνα Τσοκάν (πιάνο), Νίκο Παπαναστασίου (ακορντεόν), Παντελήs Γκόκοs (μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά). Τραγουδούν: Alex Sid, Αναστασία Μουτσάτσου, Δημήτρηs Γκοτσόπουλοs, Γιάννηs Βαιλώτοs, Μαρία Κίτσου κ.ά.

Άγριες Μέλισσες: Παρασκευή 17 Ιουνίου- Έναρξη 21:00

city garden festival bY CHRISTMAS THEATER-Λεωφόρος Βεΐκου 139 Γαλάτσι