Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες που μας κράτησε μία συγκλονιστική συντροφιά τα τελευταία τρία χρόνια. Το φινάλε και το τέλος των πρωταγωνστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές, όπως ακριβώς του(ς) άξιζε.

Δούκας και Μυρσίνη

Τραγικό θα είναι το τέλος του πιο σατανικού ζευγαριού που πέρασε ποτέ από τη μικρή οθόνη και το οποίο ο περισσότεροs κόσμοs λάτρευε να μισεί. Επρεπε να φτάσουν στο τέρμα για να καταλάβουν τα λάθη που έκαναν τόσα χρόνια και να μετανιώσουν, φροντίζονταs πριν τουs βρει ο Θάνατος να ζητήσουν συγχώρεση γιατο κακό που προκάλεσαν. Εστω για να φύγει ήρεμη η ψυχή τουs. 0 Δούκας, Θα ξεγεννήσει την Ελένη και στη συνέχεια θα δώσει μάχη σώμα με σώμα μετον Ακύλα, ο οποίοs και θα τον σκοτώσει. Ο θάνατοs του ισχυρού άντρα του κάμπου Θα πέσει σαν βόμβα και η Μυρσίνη δεν θα αντέξει την απώλεια αυτή. Ούτε τα παιδιά τηs αλλά ούτε και ο εγγονός τηs Θα είναι ικανοί να την κάνουν να πιαστεί από κάπου και να συνεχίζει τη ζωή της. Ετσι η μοίρα Θα τη χτυπήσει αλύπητα προκαλώνταs της τρία εγκεφαλικά που θα την αφήσουν φυτό και μόνη και ξεχασμένη θα πεθάνει στο κρεβάτι της, με μοναδική της συντροφιά τις αναμνήσειs του παρελθόντοs.

Ακύλας και Ζωή

Η παράνοια του Ακύλα έχει πια ξεφύγει και ενώ εκείνος είναι καταζητούμενοs, απαγάγει την Αιμιλία και εκβιάζει τη Ζωή για να του δώσει τα χρήματα που είχε κρυμμένα. Η Ζωη περιμένει οδηγίεs από εκείνον για να του δώσει τα χρήματά του, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε τη βοήθεια του Ντούνια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιαs φοβάται πως η Αιμιλiα κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό τηs και έτσι από σύμμαχοs γίνεται εχθροs του και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα, ώστε να εκβιάσει τους άντρεs του Ακύλα να αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια Μεγαρίτη. Όμωs ο τελευταίος καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τον Μελέτη, ο οποίος και θα τον σκοτώσει για να γλιτώσει τους πάντες από εκείνον.

Ζάχος-Πέτρος

Ο Zάxos με τον Πέτρο αναλαμβάνουν να βρουν τον Ακύλα που κρύβεται στα βουνά και να τον φέρουν ενώπιον των δολοφονικών πράξεών του και του εισαγγελέα. Ομως η μάχη που θα ακολουθήσει Θα αφήσει πίσω τηs νεκρό τον Ζάχο που Θα πέσει σαν ήρωαs στο καθήκον. Ο Πέτρος από την άλλη, μετά από όλα αυτά Θα αποφασίσει να φύγει μακριά και να συνεχίσει τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος

Η Ελένη με τον Λάμπρο, μετά από τρία χρόνια κακουχίαs, Θα βρουν επιτέλουs την ευτυχία που τους αξίζει και Θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τουs. Το μωρό θα έρθει στον κόσμο με τη βοήθεια του Δούκα, ενώ παρόλο που ο Ακύλαs Θα θελήσει να τη σκοτώσει, όταν τη δει να Θηλάζει Θα το μετανιώσει και θα την αφήσει να ζήσει. Το τέλοs για την Ελένη και τον Λάμπρο Θα έχει μόνο χαρά, χαμόγελα και ευτυχία!

Δρόσω Κωνσταντής-Ασημίνα Νικηφόρος

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλοs και για τα άλλα δύο αγαπημένα ζευγάρια της σειρόs, Δρόσωs-Κωνσταντή και Ασημίναs-Νικηφόρου. Τη μέρα του γάμου τηs Δρόσωs και του Κωνσταντή, κατά τη διάρκεια τηs ανταλλαγήs των δαχτυλιδιών στην εκκλησία, ο Νικηφόροs βγάζει δύο βέρεs από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να Θεωρούνται παντρεμένοι. Ομωs ο παπα-Γρηγόρηs τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμοs τηs Δρόσωs και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλουs ανακηρύσσει παντρεμένουs και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο, αμέσωs μετά το τέλοs του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!

 

Πηνελόπη-Μελέτης

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον, όταν τηs αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Το σοκ για την Πηνελόπη είναι μεγάλο και ο Μελέτηs στην τελευταία τους συνάντηση τηs ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα για να φτιάξει τη ζωή τηs. Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και Θα βρει τον Ακύλα τον οποίο και Θα αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα. Μετά από αυτό ο Μελέτηs συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματά του και καταδικάζεται σε εκτέλεση! Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλουs! Ακόμα και οι Διαφανιώτεs δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλοs για τον Μελέτη, τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση. Ετσι αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλουs (ακόμα και από τιs Σταμίραινεs και τον Λάμπρο) για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική  ποινή. Το αίτημα δε γίνεται δεκτό και οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

 

Σταμάτης Βιλέτα- Ουρανία και Κυριάκος

Όταν ο Σταμάτης εξομολογηθεί στον Παναγιώτη όσα νιώθει για την Βιολέτα, ο τελευταιοs Θα καταλάβει πωs τελικά όσα λέει είναι αλήθεια και έτσι Θα πάρει μια σημαντική απόφαση: Να φύγει από το χωριό. Ετσι ανακοινώνει στο χωριό την απόφαση του και τους απχαιρετάει όλους. Η Βιολέτα θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Σταμάτη ελπίζοντας  να βρει την ευτυχία στο πλευρό του.

Ενα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν τη σειρά στα μέσα τηs τρίτηs σεζόν ήταν αυτό του Κυριάκου και τηs Ουρανίαs. Κι όχι τόσο γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά γιατί στη δεκαετία εκείνη σ’ ένα χωριό τηs Λάρισαs μια γυναίκα απάτησε τον άντρα τηs, του ζήτησε διαζύγιο για να φύγει στο εξωτερικό με τον εραστή τηs και μάλιστα έκανε πρόταση και στον πρώην σύζυγο να τους ακολουθήσει, ήταν κάτι τραβηγμένο σεναριακό. Ωστόσο στο τέλοs Κυριάκοs και Ουρανία μένουν μαζί!

Κορίνα-Μπάμπης

Ακόμα ένα ζευγάρι που θα καταφέρει στο τέλος να ευτυχήσει είναι αυτό τηs Κορίνας και του Μπάμπη, που μετά το τέλος του Ακύλα αλλά και την αποκάλυψη πως δεν ήταν ο πατέραs τηs κοπέλαs. κάνουν μαζί όνειρα για το κοινό τους μέλλον που φυσικά περιλαμβάνει τη δημιουργία οικογένειαs.