Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση του Μπάμπη με την Κορίνα. Ο Μεγαρίτης στήνει δολοφονική ενέδρα στο γιο του Κυριάκου!

Και ενώ Ουρανία και Κυριάκος έχουν μαζέψει τα πράγματά τους και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην Αμερική, όλα αλλάζουν!

Η Ουρανία και ο Κυριάκος, δεν μπορούν να φύγουν και να αφήσουν τον Μπάμπη μόνο του, στο έλεος του Ακύλα. Ο Κυριάκος καταλαβαίνει το δίλημμα της, όμως αποφασίζει να κρατήσει μία διακριτική στάση δείχνοντας ότι την υποστηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσει.

Η Ουρανία μέσα της ξέρει ότι δεν είναι η σωστή στιγμή για να φύγει. Ο Άλκης λοιπόν επιστρέφει στο Διαφάνι για να πάρει μία οριστική απάντηση από την Ουρανία. Την ρωτά λοιπόν ευθέως και η Ουρανία έξαλλη του λέει ότι δεν μπορεί το παιδί της να κινδυνεύει και η ίδια να φύγει!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στη φυλακή

Φαίνεται πως η δικαίωση για όλους όσους έχουν χάσει την ζωή τους ή έχουν αδικηθεί από τον Δούκα πλησιάζει. Αυτή τη φορά τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στην δίκη είναι εναντίον του κι έτσι οι δικαστές ομόφωνα αποφασίζουν να ορίσουν ισόβια στον Δούκα.

Αυτή η εξέλιξη γονατίζει τόσο τον Δούκα όσο και την Μυρσίνη. Μην ξεχνάμε ότι η Μυρσίνη ανέκαθεν φοβόταν πως θα είχε την ίδια μοίρα με την πεθερά της και φαίνεται πως κάτι τέτοιο την περιμένει.

Όσων αφορά την δίκη στη σειρά του ΑΝΤ1, φαίνεται πως τον Δούκα θα τον κάψουν τα ίδια του τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα η Πηνελόπη έχει μαζέψει μερικά στοιχεία για την δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη ενώ η Αντιγόνη αποφασίζει να βοηθήσει την Πηνελόπη.

Καταθέτει λοιπόν όλη την αλήθεια για το πως ο Δούκας την έβαλε να ψευδομαρτυρήσει σχετικά με τον φόβο του Θέμελη ενώ θα αποκαλύψει και την εμπλοκή αλλά και ενοχή του Δούκα σε αυτό το γεγονός.