Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος από τη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για «γάμο» ή για «γάμους» στο φινάλε. Αυτή είναι μια καλή εκδοχή του σεναρίου. Ωστόσο ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ακύλας) είπε προσφάτως «ετοιμαστείτε να κλάψετε πολύ… », αλλά πώς να κλάψουμε για το πολυαναμενόμενο «κακό» τέλος ενός αδίστακτου τύπου, εκτός αν δεν μιλούσε μόνο για το δικό του τέλος. Ο Κωστής Σαββιδάκης (παπα-Γρηγόρης) έχει επίσης απαντήσει σιβυλλικά στο αν θα πληρώσουν κάποιοι για τα κρίματά τους: «Όλοι θα πληρώσουμε σε αυτή τη ζωή και Θα περάσουμε από το ταμείο για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας».

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Δούκας της σειράς, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Δούκας θα φύγει από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του- τον έχουμε δει άλλωστε να υποφέρει από καρδιακές κρίσεις. Πρώτα όμως θα τιμωρηθεί για τις αμαρτίες του.

Άγριες Μέλισσες: Τρελαίνεται η Μυρσίνη!

Καθώς ήταν ο μόνος άντρας ποου αγάπησε πραγματικά, ο θάνατός του θα ταράξει ανεπανόρθωτα την Μυρσίνη που τον αγαπούσε σε όλη της τη ζωή οδηγώντας στο οριστικό σάλεμα του μυαλού της που είχε έτσι κι αλλιώς πυροδοτηθεί από την αμετάκλητη άρνηση των παιδιών της να τη συγχωρέσουν.

Οσο για τις αδελφές Σταμίρη Και οι τρεις θα ζήσουν! Αν και όχι ζωή χαρισάμενη… Και αυτό γιατί, ενώ η Ελένη θα φέρει με χαρά στον κόσμο το παιδί της και η Αοημίνα θα ζήσει με τον Νικηφόρο και τον μικρό Σέργιο, η Δρόσω θα βιώσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς ο Κωνσταντής θα υποκύψει στην ασθένεια που έχει το συκώτι του…’Οσο για τον Μελέτη, που έχουμε δει να αυτομαστιγώνεται στον τάφο της μάνας του και να αποπειράται να κρεμαστεί στο ίδιο δέντρο όπου κρέμασε τον ξάδελφό του Γιάννο, είναι σίγουρο πως θέλει να πληρώσει για τις αμαρτίες του και οι σεναριογράφοι θα του κάνουν τη χάρη!

Θα Θυσιαστεί λοιπόν για να προστατέψει τα πρόσωπα που αγαπάει και σέβεται! Γιατί για τον Μελέτη υπάρχουν τέτοια πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες | ΣΟΚ – Ο Μελέτης σφάζει τον Ακύλα!

Η Κατερίνα Διδασκάλου γίνεται καλόγρια στο «Μαύρο Ρόδο»;

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη – Ο Ακύλας εκτελεί εν ψυχρώ τον Σεβαστό 

Ο Δούκας Σεβαστός…παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ1