Ξεκινούν μέσα στις επόμενες μέρες τα γυρίσματα αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι έτοιμος για τον Εκατομμυριούχο! Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος από το Mega, επιστρέφει αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκηνικό είναι έτοιμο και ο παρουσιιαστής αναμένεται να μπαίνει στο πλατό στα τέλη του μήνα.

Η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου του Αγίου Γεωργίου, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκοπεύει να μοιράσει ζεστό χρήμα στους παίκτες που κάνουν ουρά για να παίξουν, αφού και οι αιτήσεις είναι ήδη πάρα πολλές.

Για το τηλεπαιχνίδι, ωστόσο, υπήρξαν συζητήσεις και υπολογισμοί αναφορικά με το ανώτατο ποσό που θα κερδίζουν οι παίκτες και, όπως πληροφορηθήκαμε, ενώ στο τραπέζι έπεσε το ποσό των 150.000 ευρώ, τελικά κατέληξαν στα 100.000 ευρώ!

Το τηλεοπτικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 8 το βράδυ. Άρα θα πρέπει να περιμένουν την αυλαία για τη φετινή σεζόν των «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι θα μας αποχαιρετήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο «Εκατομμυριούχος» θα επιστρέψει, ωστόσο, και τον Σεπτέμβριο και για δύο μήνες μέχρι την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της τρελοπαρέας από τη Θεσσαλονίκη.

Ανάλογα και με τις τηλεθεάσεις του τηλεπαιχνιδιού, βέβαια, το ψυχαγωγικό τμήμα του καναλιού του Αμαρουσίου ή θα εντάξει σε άλλη ώρα το τηλεπαιχνίδι τον Νοέμβριο σε καθημερινή βάση ή ενδέχεται να το μετακινήσει στο slot των 20.00 έως 21.00 τα Σαββατοκύριακα, δημιουργώντας μια νέα ζώνη στο κανάλι.