Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και η κακή του ώρα του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες που ήταν σίγουρο ότι θα πλήρωνε και μάλιστα με το ίδιο νόμισμα!

Ο Ακύλας Μεγαρίτης πρόκειται να βρει φρικτό θάνατο και μάλιστα από τα χέρια του πρώην γαμπρού του που με αυτή του την πράξη λυτρώνεται για όσα δεινά έχει προκαλέσει!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή γιατί οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα είναι πραγματικά συγκλονιστικές!

 Ο Ακύκας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή αλλά λίγο αργότερα καταφέρει να το σκάσει! 

 

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη βρίσκεται στα χωράφια τηs, όταν εμφανίζεται ο Δούκαs μπροστά τηs και για ακόμα μια φορά ξεσπάει ανάμεσά τουs έντονος καβγάς.

Από τη μεγάλη ταραχή και τον εκνευρισμό στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους και καταλαβαίνει πωs ήρθε η ώρα να γεννήσει! Την ίδια ώρα, στην περιοχή εμφανίζεται ο καταζητούμενος Ακύλας και ο Δούκας χωρίs δεύτερη σκέψηη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη και αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος!

Η Ελένη δεν έχει περιθώρια για να αρνηθεί και υπακούει στιs συμβουλέs του! Το κλάμα του μωρού προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδελφού του, του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του. Στη συνέχεια το δίνει στην Ελένη και τηs δίνει τιs ευχέs του. Ομωs το κλάμα προδίδει τη θέση τουs και ο Μεγαρίτηs τουs εντοπίζει και εκτόs εαυτού από τη μανία τον να εκδικηθεί, προσπαθεί να τουs σκοτώσει. Η Ελένη χάνει τιs αισθήσειs τηs τόσο από την ταλαιπωρία τηs γέννας όσο και από τον τρόμο τηs μήπωs πάθει κάτι το μωρό τηs. Ο Δούκας με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα για να σώσει την Ελένη μέχρι που ο Ακύλας τον δολοφονεί! Ο άλλοτε ισχυρόs άντρας του κάμπου πέφτει νεκρός στο πλευρό τηs Σταμίρη…

Ο Μελέτης μαθαίνει για το φόνο όπως και όλο το Διαφάνι, και ορκίζεται εκδίκηση! Ο ίδιος ψάχνει παντού τον δολοφόνο μέχρι που εκείνος εμφανίζεται μπροστά του και ειρωνεύεται τον πρώην γαμπρότου του αλλά και τον νεκρό Δούκα!

Την ώρα που ο Ακύλας κάνει να φύγει, ο Μελέτης θολώνει αρπάζει ένα δρεπάνι και κόβει το κεφάλι του Ακύλα! Έπειτα, και αφού νιώθει ότι εκπλήρωσε τον σκοπό και την εκδίκησή του, συλλαμβάνεται!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το αποψινό trailer!