Γεμάτα ένταση και ανατροπές τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ο  Μαρίνος Ξανθός ανακαλύπτει το σχέδιο του Νικηφόρου και τον Κωνσταντή εναντίον του και διακόπτει κάθε συνερ-γασία μαζί τους. Οι δύο Σεβαστοί, όμως, απαιτούν εξηγήσεις και ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή με τις απειλές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά.

Λίγη ώρα μετά, όπως θα δούμε, κι ενώ οι Σεβαστοί είναι σε απόγνωση, ο Ξανθός δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Δούκα. Από την άλλη, ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μία παράτολμη απόφαση γιο το μέλλον και την περιουσία τους, την οποία αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα γνωρίζοντας από την αρχή πως θα προκαλέσουν ταραχή.

Οι δυο τους ενημερώνουν όλους τους εμπλεκόμενους πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου φέρνοτας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απελπισία.

‘Ολοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά στη σειρά του ΑΝΤ1 προκειμένου να τους αλλάξουν γνώμη καθώς χωρίς την οικονομική τους συνεισφορά δεν μπορεί να προχωρήσει το έργο.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν, παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη.

Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος. Δεν δέχονται, ωστόσο τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου και να επωμιστούν τις συνέπειες της πράξης τους.

Άγριες Μέλισσες: Δολοφόνος ο Ζάχος!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, μία δολοφονία θα ταράξει και πάλι τα νερά, και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

Ο Ζάχος είναι αυτός που αυτή τη φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Συγκεκριμένα, χάνει την υπομονή του και θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σκοτώνει έναν άνθρωπο-κλειδί. Ο ίδιος, όμως, έχει το αίσθημα ευθύνης βαρύ μέσα του και θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Ωστόσο, την πράξη του γνωρίζουν και η Ελένη με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη, οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι για αυτό το έγκλημα.

Την επόμενη μέρα, οι εφημερίδες γράφουν για τη  δολοφοονία και προκαλούν αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση, ενώ ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο και κανεις δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει αυτή η ανάκριση.