Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην Πανδώρα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες στις Άγριες Μέλισσες  γιορτάζουν όσα τους ενώνουν.

Τότε, η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συζητήσει την πρόταση του Ακύλα, ενώ ο Δούκας ζητάει από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή και να περιμένει λίγο ακόμη μέχρι να καταφέρει να φέρει εις πέρας τα σχέδιά του.

Την επόμενη μέρα, ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του. Πλησιάζει τον ιερέα του νεκροταφείου, αλλά εκείνος τον απογοητεύει, καθώς δεν δέχεται να τον βοηθήσει προκειμένου ν’ ανακαλύψουν με τον Πέτρο και τον Λάμπρο τα πτώματα τον Ορφανίδη και των συντρόφων του. Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη. Συνειδητοποιεί πως έχει γίνει διάρρηξη στο σπίτι του και ειδοποιεί αμέσως τον Ντούνια για να αναλάβει την υπόθεση.

Πράγματι, ο Ντούνιας καταφθάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη. Η Ελένη, πιστεύοντας πως ο αστυνόμος έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει βοήθεια απ’ τον Ζάχο για να απαλλαγούν από την παρουσία του αποκαλύπτοντάς του τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες: Μία μακάβρια ανακάλυψη γίνεται η αρχή του τέλους

Ωστόσο εκείνος, απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, δεν ξέρει αυτή τη φορά αν θέλει να τη βοηθήσει. Από την άλλη, ο Κωνσταντής και η Δρόσω συγκρούονται με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας.

Την επόμενη μέρα, ο Δούκας και ο Νικηφόρος επισκέπτονται τον συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για το θέμα του αεροδρομίου. Εκεί, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη, που προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ζωή βρίσκει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα, καθώς δέχεται να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από εκείνον. Το ίδιο βράδυ μια μακάβρια ανακάλυψη γίνεται η αρχή του τέλους σε μία επικίνδυνη υπόθεση…