Η αγαπημένη ηθοποιός, Ευγενία Σαμαρά ετοιμάζεται για μια διαφορετική συνεργασία αυτή τη φορά με το Ανοιχτό Κανάλι. Και όχι, δεν αποχωρεί από τον «Σασμό» του ALPHA. Απλά δέχτηκε πρόταση από το ΟΡΕΝ προκειμένου να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο ΥουΤυbe και η οποία εστιάζει στα ζωάκια. Μάλιστα η Ευγενία έφτιαξε το πρώτο application για υιοθεσίεs και εξαφανίσειs ζώων και καθώς τα υπεραγαπά, δραστηριοποιείται έντονα για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωήs των κατοικίδιων και αδέσποτων.

 

Από την άλλη δύο χρόνια συμβόλαιο έκλεισε ο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ 1 για την αποχώρηση τηs Φαίηs Σκορδά, ήρθε η ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα, σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφοs – παρουσιαστήs υπόγραφε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ 1 για δύο ακόμα χρόνια. «Ο Γιώργοs Λιάγκαs, έχονταs όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, Θα αναδεικνύει το αποτύπωμα τηs καθημερινότηταs, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Ο Γιώργοs Λιάγκαs Θα είναι ο κεντρικόs παρουσιαστήs τηs πρωινήs ψυχαγωγικήs εκπομπήs του καναλιού, έχονταs στο πλευρό του αρκετούς από τους περσινούs συνεργάτεs τηs εκπομπήs.

Ο ΑΝΤ1 έκρινε ότι ο δημοσιογράφος, σε μία δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά, με έντονη ειδησεογραφία, κατάφερε να ανταπεξέλθει και να φέρει υψηλά νούμερα στο κανάλι. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του Ant1 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Φαίη Σκορδά: Με δάκρυα το αντίο στον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε, μετά από 10 χρόνια, την παρουσία της στον ANT1, και αποφάσισε να αποχαιρετήσει την οικογένεια του καναλιού, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «διαζύγιο» με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα» ξεκίνησε και συμπλήρωσε πως «θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ αυτά τα 10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

«Δεν θα κλάψω, θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν» είπε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά» είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά και ευχήθηκε ένα «υπέροχο καλοκαίρι».