Η καινούρια κωμική σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται τον Σεπτέμβριο στο κανάλι του Αμαρουσίου για να αναστατώσει τις ζωέs δύο οικογενειών. Η νέα παραγωγή υπόσχεται ευτράπελα, αστείες καταστάσειs, παρεξηγήσεις και γέλιο μέχρι τελικής πτώσηs. Οσο για του πρωταγωνιστέs; Είναι ένας κι ένας!

Το κανάλι του Αμαρουσίου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 επανέρχεται δριμύτερos κι επιστρέφει στην παλιά του συνταγή που Θέλει, μεταξύ άλλων, να δεσπόζουν στο πρόγραμμά του και στη ζώνη υψηλήs τηλεθέασηs κωμικέs σειρές, μια πρόταση που αγγίζει όλη την οικογένεια. Το συγγραφικό δίδυμο Βασίληs Ρίσβαs και Δήμητρα Σακαλή έχουν ήδη παραδώσει τα πρώτα σενάρια της νέαs τους τηλεοπτικήs δουλειάs που φέρει τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλοs;», με τον Βασίλη Μυριανθόπουλο να έχει το σκηνοθετικό πρόσταγμα. Οπωs καταλαβαίνετε οι… Παπαδόπουλοι είναι πολλοί, όπωs τα μπερδέματα που θα ακολουθήσουν. Και τι Θα συμβεί στη νέα κωμική σειρά; Σύμφωνα με το σενάριο, εξαιτίας μια συνωνυμίαs, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθοs οικογένεια. Δεκαέξι χρόνια μετά, όταν το λάθοs αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτεs Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τούs φτωχούs και άξεστουs Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τουs. Το πώς Θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείωs διαφορετικών κόσμων είναι όλα αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Η κωμική σειρά, παραγωγής Tanweer Productions, έχει ήδη κλείσει το, πρωταγωνιστικο καστ. Πρόκειται για τη Μαριάννα Τουμασάτου που επιστρέφει στην κωμωδία απο το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» το 2017 ενω στη συνέχεια εκανε τη δραματική σειρά «Γυναίκα χωριs όνομα» και την εκπομπή «Η φωτογραφία τηs ζωήs μου». Επιστροφή μ στην κωμωδία και για τον Κρατερό Κατσούλη που τιs σεζόν 2014-2016 ήταν στο βασικό καστ των «Συμμαθητών». Απο το 2017 πήρε ρόλο παρουσιαστή και μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου». Η Ελένη Ουζουνίδου που πέρυσι συμμετείχε στην κοινωνική σειρά «Μόλιs χθεs» του ΣΚΆΙ, και την έχουμε απολαύσει στο «Πέτα τη φριτέζα» και στο «Παρουσιάστε» είναι κι εκείνη στο τιμ των πρωταγωνιστών, όπως και ο Γιάννηs Δρακόπουλοs που παράλληλα θα τον παρακολουθούμε και στη σειρά τηs ΕΡΤ 1 «Τα καλύτερά μας χρόνια». Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η τηλεοπτική επιστροφή του κορυφαίου ηθοποιού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Βασίλη Κολοβού τον οποίο έχουμε να δουμε στη μικρή οθόνη από το 2001.

ΑΝΤ1: Δείτε το trailer